FalcoNero

Otpočela saradnja sa renomiranom turskom kompanijom koja se bavi turizmom i nekretninama u Crnoj Gori. Za početak, obavili smo snimanja na dvije lokacije u vlasništvu klijenta i izradili promo spotove i fotografije iz vazduha. Takođe smo fotografisali turističke apartmane, ali i izradili kratki kompanijski promo video spot. Šira saradnja se očekuje u narednim mjesecima.

Sajt našeg klijenta možete pogledati na HOME IN MONTENEGRO.
Nastavak saradnje sa internacionalnom kompanijom TENTH PLANET obuhvatio je kompletnu promociju budućeg turističkog kompleksa na Luštici, i to: izrada video spota, fotografisanje iz vazduha, te nekoliko panorama 360o snimljenih iz vazduha, sa različitih visina. Koliko su ovakve Virtuelne Ture iz vazduha značajne u promociji lokacija i objekata govori podatak da je za prvih mjesec dana pogledana preko 35.000 puta na Google Maps!

Virtuelnu Turu pogledajte na strani PANORAMA.
Beogradska produkcijska kuća BALKAN MEDIA TIM, koja je realizovala promo spot MONTENEGRO FEEL THE MEANING pozvala nas je na saradnju u realizaciji ovog projekta, u vidu fotografisanja iz vazduha lokacija koje su obrađene u ovom spotu. To su: Petrovac, Skadarsko jezero, Biogradska Gora, Stara Maslina u Baru i most Đurđevića Tara.

Odabrane fotografije možete pogledati na strani AERIAL PHOTOGRAPHY.
Potpisan ugovor sa renomiranim klijentom iz Španije, novim vlasnikom poslovne zgrade u Meljinama nazvane CENTAR NOVI (ranije poznata kao Zgrada Prvoborca). Objekat se renovira od temelja do krova, i uskoro će biti najreprezentativnija poslovna zgrada na crnogorskom primorju. Saradnja obuhvata fotografisanje objekta sa zemlje i iz vazduha, fotografisanje unutrašnjosti, izradu promo video spota, izradu Virtualne Ture i Web prezentacije.

Naše radove možete pogledati na CENTAR NOVI.
Zajednički projekat sa Turističkom Organizacijom

TO Herceg Novi je pokrenuo akciju popularizacije turističke ponude, objekata i usluga na teritoriji opštine. Aktivnosti obuhvataju izradu nove web prezentacije TO, koja će, osim informacija o gradu i okolini, lokacijama i dešavanjima, obuhavatati i prezentacije hotela, apartmana, plaža, resorana i kafe barova u Herceg Novom i okolini. Falco Nero će, u želji da pomogne kvalitetnijoj promociji grada, svim zainteresovanim firmama koje nude svoje usluge u turizmu izraditi fotografije i Virtualne Ture po posebno sniženim cijenama, u periodu trajanja akcije. Ujedno smo dali na korišćenje (bez naknade) Turističkoj Organizaciji veliki broj izuzetnih fotografija sa turističkih lokaliteta u gradu i okolini, kao i promotivni video spot Herceg Novog.
Dobijen Google Street View Trusted sertifikat!

Nakon ispunjenih uslova kompanije Google, vezanih za objavljivanje Virtualnih Tura na Google Maps i Google Street View, dobili smo vrlo cijenjeni Google Street View Trusted sertifikat, po redu četvrti saradnik ove kompanije za teritoriju Crne Gore!
Ovaj sertifikat nam omogućava da na Google Maps i Google Street View objavljujemo i povezujemo Panorame 360 o i Virtualne Ture naših klijenata.
Nova usluga u ponudi FALCO NERO: mapiranje terena!

U svoju ponudu smo uključili mapiranje terena i 3D prikaze objekata. U mogućnosti smo da klijentu izradimo 2D Orthomosaic, Plant Health Map (NDVI), Elevation Toolbox(Digital Surface Model), kao i 3D Model bilo kog terena, lokacije ili objekta.
Grane privrede koje su posebno zainteresovane za ovaj vid modeliranja su: građevinarstvvo i arhitektura, poljoprivreda, šumarstvo, rudarstvo, kao i sve vrste istraživanja na terenu (arheologija i dr), zatim državne institucije poput Katastra ...
Uspostavljena saradnja sa firmom Registar Firmi Crna Gora

Sa kompanijom Registar Firmi Crna Gora iz Podgorice krenuli smo u zajednički projekat internet promocije crnogorskih kompanija i preduzetnika. Predstavljanje klijenata će se obavljati na više načina, od kojih izdvajamo predsavljanje na Google Street View i Google pretraživaču, kao i na portalu "Registar Firmi" i društvenim mrežama.
25.01.17
Nova usluga u ponudi FALCO NERO: Virtualna Tura!

U svoju ponudu smo uključili i snimanje Virtualnih Tura, ne samo lokacija - nego i unutrašnjosti objekata. Za realizaciju ove ponude smo nabavili vrhunsku opremu - kameru Samsung Gear 360 sa pratećom opremom, ali i dron DJI Mavic PRO radi snimanja panorama 360o iz vazduha.
Virtualne Ture koje realizujemo nastaju povezivanjem većeg broja panorama 360o u jedinstvenu cjelinu, a zatim se objavljuju na sajtu klijenta, ali se mogu takođe ugraditi i u Google Street View.
Tehnologija u oblasti bespilotnih letilica napreduje izuzetnom brzinom. Ukuliko želite sa svojom ponudom biti u svakom trenutku ispred konkurencije, morate svake godine obnavljati opremu i savladavati znanja iz novih oblasti.
Za ovu godinu proširujemo ponudu snimanja iz vazduha novom, najsavremenijom letilicom DJI Mavic Pro. Ova letilica ima ugrađenu stabilisanu 4K kameru, 25 minuta autonomije leta po jednoj bateriji, dolet od 7 km, brzinu od 65 km/h. Od brojnih dodatnih mogućnosti izdvajamo panoramske snimke, mapiranje terena, tripod i cinematic mod snimanja, praćenje objekata u pokretu i mnoge druge.
Završeni promo video spotovi za hotele PERLA GROUP

Video produkcija Falco Nero izradila je promotivne video spotove za renomiranog klijenta - hotele iz grupacije PERlA GROUP: XANADU - Kumbor i PERLA - Herceg Novi.
Promo spotove možete pogledati na našem YouTube kanalu: Hotel Xanadu i Hotel Perla.
Promo video za takmičenje Miss Tourism World

Video produkcija Falco Nero izradila je promotivni video spot kojim će se predstaviti crnogorska predstavnica na takmičenju Miss Tourism World, koje se ove godine održava u Maleziji. Video spot je zamišljen kao predstavljanje Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije, ali ujedno i predstavljanje naše predstavnice na ovogodišnjem takmičenju Miss Tourism World Kristine Đurković.
Promo spot možete pogledati na našem YouTube kanalu.
Promo video za Turnir u metnom streličarstvu Rijeka Crnojevica Open!

Video produkcija Falco Nero je učestvovala u promovisanju streličarskog sporta u Crnoj Gori snimanjem međunarodnog turnira Rijeka Crnojevica Open, koji je održan 24. i 25. septembra u Rijeci Crnojevića. Izvanredan ambijent i odlična organizacija turnija doprinjeli su predivnim kadrovima ovog istorijskog i turističkog mjesta, samog takmičenja i egzibicionog gađanja preko rijeke. Pogledajte video spot na našem YouTube kanalu.
Nakon dugih priprema, otpočeli smo saradnju sa Turističkom organizacijom Žabljak!

Prva faza saradnje je obuhvatila dizajn zaštitnog znaka TO, izrada web prezentacije, kao i dizajn i štampa promotivnog materijala za ljetnju turističku sezonu. Uskoro očekujemo nastavak saradnje, i njeno proširenje na druge vidove promocije turizma na Durmitoru.
Potpisan ugovor sa renomiranim klijentom, indijskom kompanijom ADRIATIC SONORA, koja aktivno radi na popularizaciji crnogorskog turizma na indijskom tržištu. Saradnja obuhvata fotografisanje i izradu promo video spotova o Crnoj Gori, objektima i uslugama ove kompanije.

Odabrane fotografije možete pogledati na strani Nekretnine, a Montenegro promo video na našem YouTube kanalu.
Časopis "РУСКИЙ ВЕСТНИК", je na naslovnoj strani svog januarskog broja objavio fotografiju našeg fotografa Dejana Stojanovića. Časopis je objavio priču o Ani Anastasiou, modnom dizajneru.

Odabrane fotografije kolekcije African Sky se mogu pogledati i na web prezentaciji African Sky.
Završena promocija modne kolekcije AFRICAN SKY. Promocija je obuhvatila izradu internet prezentacije, on-line shop sa unikatnim modelima iz ove kolekcije, kao i fotografisanje modela iz ove kolekcije.

Web prezentaciju i odabrane fotografije kolekcije African Sky možete pogledati na web adresi African Sky.
Prateći zahtjeve naših klijenata odlučili smo u FalcoNero ponudu uvrstiti još jednu uslugu - GRAFIČKI DIZAJN.

Dizajner sa zvanjem Mastera grafičkog dizajna i sa 10 godina iskustva u izradi vizuelnih identiteta (logo, knjiga standarda, korporativni materijali), brendiranju svih formata prostornog oglašavanja (posteri, bilbordi, infografici...), dizajnu štampanih materijala (brošure, flajeri, bukleti, časopisi, knjige, katalozi, vizit karte...), illustraciji i izradi ambalaže i digitalne grafike, vam može pomoći da unaprijedite svoje poslovanje, vizuelnu komunikaciju sa krajnjim korisnicima/klijentima i podići kvalitet vaših usluga/proizvoda.

Neke od dosadašnjih radova našeg dizajnera možete pogledati na strani DESIGN.
Časopis "РУСКИЙ ВЕСТНИК", je na naslovnoj strani svog novembarskog broja objavio fotografiju Nataše Milosavljević, Miss Crne Gore za 2015. godinu, našeg fotografa Dejana Stojanovića.

Odabrane fotografije Miss Crne Gore možete pogledati među ostalim fotografijama naših foto-modela, na strani MODELS.
Nakon godinu dana rada na projektu "MONTENEGRO WILD BEAUTY", možemo se pohvaliti da su svi zadaci ispunjeni. Snimali smo 92 puta na oko 50 najupečatljivijih lokacija u Crnoj Gori. Realizovali smo 10 promotivnih filmova.
Pratili smo prvu grupu švajcarskih turista na putovanju "ADVENTURE MONTENEGRO" i snimke sa tog putovanja pretvorili u 40-minutni promo film.

Prema svim komentarima naših klijenata i saradnika - ova kampanja predstavlja najbolju turističku promociju Crne Gore u zadnjih 10 godina! Promo filmove možete pogledati na strani PORTFOLIO, a putopis sa putovanja (kao i video zapise) na adresi STOKLI RETO BLOG.
Nastavak saradnje sa firmom KORMORAN iz Virpazara!

Nastavak višegodišnje saradnje sa firmom KORMORAN krunisan je izradom snimanjem ponude klijenta i svih atraktivnih lokacija na Skadarskom jezeru, kao i izradom dva promo video spota, koje možete pogledati na strani PORTFOLIO.
Naše ranije radove za ovog klijenta (web prezentacija, profesionalne fotografije i dizajn) pogledajte na strani www.kormoran.co.
20.08.15
Nova usluga u ponudi FALCO NERO: VIDEOOGLASI

Novi projekat FalcoNero završen i pušten u rad - portal VideoOglasi. Ideja je da se ponudi prodavcima nekretnina oglasnik na kome mogu kvalitetno i besplatano predstaviti svoju ponudu.
Interesovanje je od samog starta rada veoma veliko, a kako to izgleda u praksi - pogledajte na portalu: VIDEO-OGLASI.com
Uspješna saradnja sa Hotelom MAGNOLIA iz Tivta, krunissana izradom promo video spota namjenjenom predstavljanju hotelske ponude na inostranom tržištu. Konačni izled promo spota možete pogledati na strani PORTFOLIO.
Završena promo kampanja hotela ALBATROS iz Ulcinja!

Saradnja sa hotelom Albatros je zaokružena izradom promo video spota i serije profesionalnih fotografija hotelske ponude. Rezultate naše saradnje možete pogledati na strani PORTFOLIO.
Nakon dugih priprema, otpočeli smo saradnju sa kompanijom VOLI iz Podgorice!

Prvi oblik saradnje je predstavljalo snimanje Distributivnog centra i voznog parka kompanije VOLI. Snimci su namjenjeni novim promo video spotovima u realizaciji RTCG. Očekujemo nastavak saradnje sa značajnim klijentom u skoroj budućnosti.
Uspješno završena promotivna kampanja za Hunguest hotel SUN RESORT!

Obiman i zahtjevan projekat je uspješno priveden kraju: promotivni video spotovi za renomiranog klijenta - Hunguest hotels su prezentovani, i veoma dobro ocjenjeni. Radi se o dva promo spota različite namjene, sačinjena pretežno od snimaka iz vazduha. Možete ih pogledati na strani PORTFOLIO.
Nastavak saradnje sa Apart hotelom ALEXANDAR LUX iz Podgorice!

Nastavak višegodišnje saradnje sa hotelom Alexandar LUX krunisan je izradom promo video spota, koji možete pogledati na strani PORTFOLIO.
Naše ranije radove za ovog klijenta (web prezentacija, booking sistem, profesionalne fotografije i dizajn) pogledajte na strani www.alexandar-lux.com.
KONGRESNI TURIZAM - foto:
U hotelu SPLENDID u Budvi održana redovna godišnja konferencija svjetski poznate softverske kompanije KASPERSKY, na kojoj smo preuzeli obavezu fotodokumentovanja kompletnog događaja.

Hotel Splendid, Budva, Montenegro - 13.10.2014.
Početak rada na projektu "MONTENEGRO WILD BEAUTY", koji obuhvata snimanje oko 50 najupečatljivijih lokacija u Crnoj Gori, kao i izradu nekoliko promotivnih filmova.
Projekat se realizuje u saradnji sa Udruženjem turističkih agencija Švajcarske, a namjena promo filmova je predstavljanje turističkih potencijala Crne Gore švajcarskoj klijenteli.

Promo filmovi će biti predstavljeni i crnogorskoj publici do jeseni 2015.
AERIAL VIDEO - produkcija muzičkog spota:
U saradnji sa produkcijskom kućom DUO DIGITAL MEDIA realizovali smo muzički spot za najnoviju pjesmu grupe AGATA. Premijera novog spota se očekuje do kraja novembra, a novi album početkom 2015. godine.
Snimanje spota je realizovano na više lokacija u Herceg Novom i okolini, a FalcoNero je snimio kadrove iz vazduha na ostrvu Lastavica (Mamula) na ulazu u Bokokotorski zaliv.

Predivni ambijent i interesantna pjesma garantuju da će novi spot izazvati veliku pažnju.
KONGRESNI TURIZAM - foto i video:
Parliamentary oversight of energy policies and energy investments.
Network of Parliamentary comittees on Economy Financa and European integration of Western Balcans and Westminister foundation for democracy

Hotel Splendid, Budva, Montenegro - 06.09.2014.
01.08.14
Obavljeno snimanje građevinskog zemljišta kompanije u centru Risna, kao i vile u Bijeloj. Napravljen promotivni video sa snimcima iz vazduha, kolekcija fotografija sa zemlje, iz vazduha i unutrašnjosti objekta, kao i nekoliko Panorama360.
25.07.14
Završeno snimanje za promotivnu kampanju kompanije YU Briv. Snimljeno gradilište u marini Porto Montenegro, upravo otvoreni hotel Regent, pogoni za separaciju, kao i proizvodni i poslovni prostori kompanije.
Završena promocija restorana i plaže 'Bajova Kula'!

Za poznatog klijenta smo realizovali čitav niz promotivnih aktivnosti, počev od web prezentacije, preko fotografisanja, snimanja promo spota iz vazduha, pa sve do interaktivne panorame 360 stepeni.
Rezultate našeg rada možete pogledati na adresi www.bajovakula.me
02.06.14
Nova usluga u ponudi FALCO NERO: Pano360!

Nakon ozbiljne obuke u svoju ponudu smo uključili i snimanje interaktivnih panorama od 360 stepeni. Idealno za građevinsko zemljište u fazi pripreme projekta - omogućava projektanskom timu realizaciju 3D projekta u koji je uključen i pogled na okolinu iz budućeg objekta.
Sportska fotografija!

Početak saradnje sa Vaterpolo klubom JADRAN iz Herceg Novog: prvo snimanje povodom finalnog susreta kupa Crne Gore u Kotoru, između domaćeg Primorca i Jadrana.
Još jedna značajna referenca!

U listu naših referenci uvrštena je još jedna kompanija sa međunarodnim ugledom: Institut "Dr Simo Milošević" iz Igala. Ugovorena je dugoročna saradnja, i veoma veliki obim poslova koji će biti realizovan u budućnosti. Osnovni zadaci su izrada potpuno nove Web prezentacije savremenog dizajna, kao i više serija fotografija o Institutu i njegovoj ponudi.
Pogledajte sajt Institutta: www.igalospa.com
Dugoročna saradnja!

Završen projekat izrade nove Web prezentacije Jadranskog brodogradilišta A.D. Bijela. Osim Web dizajna, sa ovim renomiranim klijentom smo dogovorili periodično fotografisanje poslovnih aktivnosti, kao i izradu promo video spota.
Rezultate naše saradnje možete pogledati na sajtu Brodogradilišta: www.asybijela.com