FalcoNero

Ponosimo se činjenicom da smo naše klijente sačuvali tokom svih ovih godina. Oni kojima smo dizajnirali logotip i prvi štampani promo materijal prije 10 godina, uskoro su tražili profesionalne fotografije, zatim internet prezentaciju, a sada nas pozivaju da im kreiramo promo video materijal, virtualnu turu ... Tehnologije su napredovale, zahtjevi se mijenjali, ali klijenti sa kojima smo uspostavili saradnju su nam ostajali vjerni.

Bilo je tu različitih djelatnosti, veličina firmi, gradova, tržišta. Ipak, najzastupljeniji su klijenti iz sektora turizma i ugostiteljstva, nekretnina, građevinarstva; nešto manje proizvodna i prerađivačka industrija, poljoprivreda, trgovina, TV kuće i muzička produkcija ... od najvećih kompanija, sa preko 1000 zaposlenih - pa sve do malog porodičnog biznisa.


VIDEO PRODUKCIJA

Ukoliko se bavite turizmom ili prodajom nekretnina, već vam je poznata činjenica da dvije istovjetne ponude mogu postći različite rezultate na tržištu, a da je tajna uspjeha – kvalitetna propaganda. Jedna od osnovnih stavki kvalitetne propagande postali su video i foto zapisi turističke ponude – iz vazduha. Dakle, kvalitetno snimljeni hoteli i dugi turistički objekti, plaže, restorani… ali i znamenitosti iz vašeg okruženja garantovano će vam privući preko potrebnu klijentelu.

Nova kategorija naših klijenata su kompanije koje se bave gradnjom, uređenjem prostora, infrastrukturnim objektima. Shvativši značaj redovnog i kvalitetnog praćenja i dokumentovanja izvršenih radova, uvrstili su snimanje iz vazduha u svoje redovne aktivnosti.

Samo za one koji žele nešto novo i neobično: – snimanje događaja iz vazduha!
- Sve vrste promocija, sportskih i kulturnih dešavanja biće mnogo efektivnije zabilježene ukoliko su upotpunjeni aero snimcima.
- Prelazak iz dvodimenzionalne u trodimenzionalni prostor pri snimanju dokumentarnog, informativnog, zabavnog ili propagandnog sadržaja omogućava veliku kreativnu slobodu!
- Zamislite izlazak mladenaca iz crkve snimljen iz nove perspektive!


PROFESIONALNO FOTOGRAFISANJE

Fotografija govori više od 1000 riječi – stara i uvijek aktuelna izreka, danas poprima nove dimenzije. Proboj digitalne fotografije poslednjih godina nije omogućio kvalitetniju prezentaciju, naprotiv – donio nam je poplavu fotografija, i još oštrije raslojavanje između amaterske i profesionalne fotografije. Sada je svaki korisnik interneta sposoban da već na prvi pogled razlikuje profesionalnu fotografiju od amaterske. Više nije važno šta je na fotografiji, već je bitno samo da je ta fotografija kvalitetna. Svako je u stanju da fotografiše, ali se efekat koji ta fotografija ostavlja na posmatrača kreće od oduševljenja do anti-propagande. Lista fotografskih referenci FalcoNero je zaista impozantna. Potrebe naših klijenata su se kretale od umjetničke fotografije za uređenje prostora, preko fotografisanja proizvoda, usluga i objekata, pa sve do izrade portreta i foto-model book-ova. Zajednički imenitelj sa sve njih su: korišćenje naših radova za sve promotivne potrebe, te zadovoljstvo profesionalizmom, originalnošću i povoljnom ponudom. Provjerite!


INTERNET PREZENTACIJA

Kada smo, prije 10-tak godina, uvrstili Web Design u našu ponudu, najteže nam je bilo objasniti potencijalnim klijentima svrhu izrade internet prezentacije. Jednostavno, na ovim prostorima uvođenje novih tehnologija u poslovanje je bauk.

Sada je situacija drugačija. Svako ko se bavi bilo kakvim poslom, čije je tržište šire od kvarta u kome se nalazi - mora imati svoju internet prezentaciju. I svjestan je te činjenice. A izbor dizajnerske kuće za ovaj posao je zaista jednostavan - samo pogledate listu referenci i izložene dosadašnje radove. Zato vas pozivamo da zavirite u naš PORTFOLIO i javite nam se radi dogovora.


GRAFIČKI DIZAJN

Dizajner sa zvanjem Mastera grafičkog dizajna i sa 10 godina iskustva u izradi vizuelnih identiteta (logo, knjiga standarda, korporativni materijali), brendiranju svih formata prostornog oglašavanja (posteri, bilbordi, infografici...), dizajnu štampanih materijala (brošure, flajeri, bukleti, časopisi, knjige, katalozi, vizit karte...), illustraciji i izradi ambalaže i digitalne grafike, vam može pomoći da unaprijedite svoje poslovanje, vizuelnu komunikaciju sa krajnjim korisnicima/klijentima i podići kvalitet vaših usluga/proizvoda.


VIRTUAL TOUR i PANORAMA 360o!

Mnoge lokacije, ali i zatvoreni prostori se ne mogu prikazati realno, osim kada bi mogli posmatrača „dovesti“ na određenu poziciju, i omogućiti mi se da se „okreće“ u trodimenzionalnom prostoru. Naravno, očigledno najteže pitanje je kako 3D prostor „spustiti“ na računarski monitor, a da se očuva prostorni osjećaj posmatrača. Ovaj problem je savladan korišćenjem 360o panorama. Postupak kreiranja ove panorame teoretski je – jednostavan: veliki broj fotografija u svim pravcima, napravljenih sa iste tačke u prostoru se povezuje u jedinstvenu 360o panoramu pomoću softverskih alata, čineći digitalnu „sferu“ koja se okreće pred našim očima u smjeru kretanja miša po podlozi. Ne samo to: posmatrač može sliku približiti ili udaljiti, rotirati „sferu“, gledati „gore“ ili „dole“ – upravo jednako kao da se zaista nalazi u nekoj tački prostora gledajući oko sebe u svim pravcima.

Naravno, praktična realizacija nije tako jednostavna: potrebne su kvalitetne fotografije, precizno pokrivanje u svim pravcima, dosta truda oko spajanja panorame i još na sve to i programersko znanje da bi se te panorame pokrenule ili povezale u jednu cjelinu.

Na kraju, rezultat neće izostati. Pogledajte neke od naših radova: PANORAMA 360o


To nije sve! Moramo dodati i našu specijalnost: AERO-PANO 360o

Sve ranije navedeno se može realizovati i na bilo kojoj poziciji u vazduhu. Dakle: pozicioniranjem naše letilice na bilo koju tačku u visini do 500 metara, u stanju smo napraviti Vazdušnu panoramu 360o. Naši klijenti sada mogu predstaviti pogled na svoj objekat ili turističku ponudu kako sa zemlje – tako i iz vazduha. Ovaj oblik predstavljanja je posebno pogodan za izradu 3D mapa i virtualnih tura turističkih lokacija, zemljišta ili čak čitavih gradova.