Usluge - 3D modeliranje

Detaljnije o ponudi

3D modeli danas imaju sve veću primenu, kako u poslu tako i u svakodnevnom životu, jer su vrlo efikasan način prezentovanja budućeg proizvoda. Vizualizovati stvari i objekte ponekad zaista nije lako. Otud sve veća primena 3d modela i animacije prostora i objekata. Teško je zamisliti stvari u pravoj proporciji na pravom mestu pa vam je u tom trenutku potrebna 3D vizualizacija. Tada je najbolje stvari prepustiti profesionalcima, kojima je to svakodnevni posao. Kao rezultat, dobićete 3D model zasnovan na vašim idejama i našim sugestijama, na osnovu koga možete doneti dalje odluke vezane za vaš prostor ili proizvod.

Arhitektura

Umjesto crteža i grafičkih planova, arhitekte sada svoje prikaz budućih građevina rade na računaru. Slikama se dodaju pokret, dubina, specijalni efekti, tako da klijenti mogu da uživaju u različitim perspektivama pogleda na budući objekat. Može se razgledati iz svih pravaca, a sada se može i prošetati kroz unutrašnjost objekta. Hit u svijetu je postavljanje 3D modela na stvarni snimak lokacije. Realizuje se tako što se dronom snimi lokacija i okruženje, a zatim se na taj snimak dodaje model objekta. Ovaj proizvod omogućava realnu prezentaciju budućeg objekta, kojom se može realno i precizno prikazati njegov budući stvarni izgled, ali i okolina, pogled, odnos prema reljefu i drugim objektima.

Projektovanje enterijera

Projektovanje enterijera predstavlja simbiozu arhitekture i unutrašnjeg uređenja prostora. Lepota ovog zanimanja leži u raznovrsnosti projekata. Bilo da je reč o stambenom, poslovnom ili ugostiteljskom objektu, svaki prostor je nova inspiracija i izazov za sebe. Ključ dobrog dizajnera jeste iskustvo u ovom poslu.

Game development

Video igrice postaju sve realističnije. Bilo da su u pitanju ljudski ili životinjski karakteri, objekti ili vozila - scene i svi učesnici u njima zadnjih godina počinju da izgledaju sve realističnije. 3D modelovanje je za ovu industriju ključna veština.

Marketing i oglašavanje

3D modelovanje može pomoći marketinškim stručnjacima prikazivanje budućeg proizvoda u idealnom obliku. Ovo je obavezan korak u dizajnu proizvoda i ambalaže, daleko prije izrade prototipa.

Character modeling

U filmskoj industriji se najočiglednije može vidjeti upotreba 3D modelovanja. Malo je filmova koje Holivud danas "lansira", a da intenzivno ne koriste 3D modelovanje. Tu su specijalni efekti u filmovima, ali ne samo u stvaranju okruženja koje je naučnofantastično, nego i pri dodavanju ili uklanjanju predmeta, likova ili objekata iz realnog okruženja.

Usluge 3D modelovanja:

Arhitektura

Enterijer

Proizvodi

Character

Zašto odabrati Falco Nero?

Ukoliko ste u svom poslovanju došli u fazu kada imate kvalitetniju ponudu od poslovnih rezultata - zapitajte se da li ste se dovoljno i pravilno predstavili u javnosti. Ako ste nezadovoljni rezultatima - najčešći problem je upravo u promociji usluga. A to je pravi trenutak da nam se obratite. Klijenti koji drže do profesionalnosti, estetskih kriterijuma i tradicionalnih vrijednosti prepoznali su nas kao partnera za ozbiljnu i dugoročnu saradnju. Mi smo im uzvratili sviježim idejama, kvalitetom, profesionalnošću i pristupačnim cijenama.

Pogledajte šta smo do sada radili

Naš portfolio se nalazi na strani Portfolio - 3D modelovanje. Obratite nam se, i iznesite svoje potrebe i zahtjeve, da bi ih realizovali na najbolji način, što će vašem poslovanju omogućiti bolje predstavljanje, povećenu potražnju, i u konačnici - veći profit.