Usluge - Grafički dizajn

Pružamo pomoć u stvaranju vizuelnog identiteta. Specijalizovani smo za rad s malim i srednjim preduzetnicima i razumijemo njihove potrebe. Naša rješenja su prilagođena vašim potrebama, visokog kvaliteta i vizuelne estetike.
Naš grafički dizajn je prilagođen korišćenju u štampanim i digitalnim medijima. Mi prihvatamo filozofiju da je efektni grafički dizajn važan za brendiranje i korporativni identitet, uspješan marketing, i efikasanu korporativnu komunikaciju. Stručnjaci smo u prevođenju poslovnih ciljeva i poruka naših klijenata u profesionalnu i kvalitetnu grafiku za štampane ili digitalne medije. Naš cilj je da uvijek isporučimo efektan i originalan grafički dizajn u kombinaciji sa visokim nivoom usluge kupcima i interakcije s klijentom. Na kraju, dajemo klijentima mogućnost da prenesu svoje ciljane poruke potencijalnim klijentima.

Logotip

Učinite Vašu firmu prepoznatljivom, ozbiljnijom i kreativnijom uz dobar logotip. U visokoj rezoluciji, originalan, moderan, prilagođen Vašim željama i potrebama.

Brošura i flajer

Ukoliko želite nešto prodati ili ponuditi potencijalnim kupcima - brošure i flajeri su idealan način za to. Naručite kod nas grafičku pripremu savremene i upečatljive brošure/flajera u bilo kojoj dimenziji.

Vizit karte

Kada je riječ o vizualnom identitetu tvrtke vizit karte su najvažnije poslije logotipa. Uglavnom daju budućim partnerima i kupcima prvu sliku o vama, zato je važno da ta slika bude profesionalna i moderna.

Poslovni materijali

Grafički dorađujemo i pripremamo za štampu Vaše poslovne materijale - bilanse, finansijske izvještaje, analize, poslovne planove i drugo, dajući im profesionalan izgled, i ćineči ih zanimljivijima za čitanje.

Knjige - prelom i priprema za štampu

Ilustrujte svoje naslovne strane na knjigama, dodajte moderne i efektne ilustracije i slike. Vršimo prelom teksta i pripremu knjiga za štampu i koričenje. Učinite Vaše knjige atraktivnijima.

Priprema časopisa

Ilustracija naslovnih strane časopisa i magazina, štampanih i on-line. Ilustrovanje, prelom teksta i priprema za štampu. Savremeni dizajn, upečatljive boje i fontovi - ostaviće utisak na svakog čitaoca.

Oglasni materijal

Klasičnini, kvalitetni, pregledni, dobro dizajnirani štampani oglasi privlače pažnju. S druge strane kreativni, efektni, moderno dizajnirani i po mogućnosti animirani, on-line oglasi pravi su mamac za dobijanje klikova.

Bilteni i drugi marketinški materijali

Prikažite svojim kupcima grafove, statistike kroz kvalitetno i moderno dizajnirane marketinške materijale. Obavjestite svoje kupce i partnere o događanjima firmi ili promjenama u Vašoj ponudi.

Šta obuhvata grafički dizajn?

Logotip

Brošura

Vizit karte

Poslovni materijali

Knjige

Časopisi

Oglasi

Bilteni

Zašto odabrati Falco Nero?

Ukoliko ste u svom poslovanju došli u fazu kada imate kvalitetniju ponudu od poslovnih rezultata - zapitajte se da li ste se dovoljno i pravilno predstavili u javnosti. Ako ste nezadovoljni rezultatima - najčešći problem je upravo u promociji usluga. A to je pravi trenutak da nam se obratite. Klijenti koji drže do profesionalnosti, estetskih kriterijuma i tradicionalnih vrijednosti prepoznali su nas kao partnera za ozbiljnu i dugoročnu saradnju. Mi smo im uzvratili sviježim idejama, kvalitetom, profesionalnošću i pristupačnim cijenama.

Pogledajte šta smo do sada radili

Naš portfolio se nalazi na strani Portfolio - Grafički dizajn. Obratite nam se, i iznesite svoje potrebe i zahtjeve, da bi ih realizovali na najbolji način, što će vašem poslovanju omogućiti bolje predstavljanje, povećenu potražnju, i u konačnici - veći profit.