Usluge - Internet Marketing

Koje usluge su obuhvaćene?

Facebook promocija

Instagram promocija

SEO optimizacija

Google ADwords

Internet marketing obuhvata sve radnje koje se preduzimaju za promociju firme na internetu. Aktivnosti obuhvataju samu izradu web sajta, optimizaciju sajta za pretraživače, oglašavanje na internetu, prisustvo na društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram, Twitter…
Važnost kvalitetno urađenog web sajta je od suštinskog značaja za bilo koje poslovanje. Najčešće je prvi susret potencijalnog korisnika sa nekom firmom upravo na internetu. Polazeći od činjenice da vam se nikad ne pruža druga šansa za prvi utisak, shvatićete zašto je bitno da vam izrada web prezentacija bude na prvom mestu. Web dizajn obuhvata veliki broj veština, kako bi krajnji rezultat bio ne samo prijatno vizuelno rješenje, nego i dobro pozicioniran web sajt.

Facebook promocija

Facebook reklamiranje je svakako nezaobilazno ako razmišljate o promociji vašeg proizvoda ili usluge. Par stotina hiljada korisnika Facebook-a samo u Crnoj Gori predstavlja podatak koji treba imati u vidu kada razmišljate o budućoj reklamnoj kampanji. Facebook je društvena mreža koja nudi pregršt mogućnosti za plasiranje reklame usko ciljanoj grupi korisnika. Na taj način Facebook reklamiranje vam omogućava da jednostavno dođete direktno do vaših potencijalnih klijenata. Neka najpopularnija društvena mreža počne da radi za vas još danas.

Instagram promocija

Instagram je druga najveća društvena mreža i po broju korisnika i po popularnosti. Neki od razloga da budete aktivni na Instagram-u mogu biti interakcija sa drugima, čuvanje sadržaja i sloboda izražavanja, sve što dobar marketing tim može da koristi za promovisanje svog posla. Postoje mnogobrojni benefiti od angažovanja profesionalca da vodi vašu Instagram stranicu, kao što su: bolja vidljivost, različit sadržaj (content marketing), bolja stopa konverzije, angažovanost fanova i druge.

SEO optimizacija

SEO (Search Engine Optimization) predstavlja prilagođavanje vašeg sajta internet pretraživačima. Uspešan rad na optimizaciji sajta kao rezultat daje bolju poziciju na Google-u i samim tim veći broj ulazaka na vaš sajt. SEO optimizacija sajta predstavlja niz radnji koji se obavljaju kako na vašem sajtu (on page optimizacija) tako i van njega (off page optimizacija). Ako razmišljate o trenutnom pozicioniranju sajta u vrh pretraživača onda vam je potreban Google AdWords, ali ako razmišljate o promociji vašeg sajta na duže staze, onda vam je neophodan SEO.

Google Oglasi

Google oglasi su definitivno najefikasniji vid online oglašavanja današnjice koji koriste milioni firmi. Google AdWords Vam nudi mogućnost pozicioniranja firme među prvim rezultatima pretrage za ključne riječi koje vi navedete. Rezultat dobre pozicije na Google-u automatski se odražava kroz povećan broj poseta na vašoj web stranici, pa samim tim i većom šansom za povećanje prodaje. Ne čekajte da vaš potencijalni klijent luta do vas – pokažite mu put.

Neka internet radi za Vas!

Mesto prvog susreta potencijalnog klijenta sa nekom firmom je upravo na internetu.

Mi Vam možemo pomoći da Vas potencijalni klijenti lakše pronađu.

Zašto odabrati Falco Nero?

Ukoliko ste u svom poslovanju došli u fazu kada imate kvalitetniju ponudu od poslovnih rezultata - zapitajte se da li ste se dovoljno i pravilno predstavili u javnosti. Ako ste nezadovoljni rezultatima - najčešći problem je upravo u promociji usluga. A to je pravi trenutak da nam se obratite. Klijenti koji drže do profesionalnosti, estetskih kriterijuma i tradicionalnih vrijednosti prepoznali su nas kao partnera za ozbiljnu i dugoročnu saradnju. Mi smo im uzvratili sviježim idejama, kvalitetom, profesionalnošću i pristupačnim cijenama.

Pogledajte šta smo do sada radili

Opširniji portfolio se nalazi na strani Portfolio - Internet marketing. Obratite nam se, i iznesite svoje potrebe i zahtjeve, da bi ih realizovali na najbolji način, što će vašem poslovanju omogućiti bolje predstavljanje, povećenu potražnju, i u konačnici - veći profit.