O kompaniji

Osnovne informacije

Nastao udruživanjem nekoliko uspješnih pojedinaca, stručnjaka iz različitih oblasti: video produkcije, marketinga, web i grafičkog dizajna, internet tehnologija, fotografije i postprodukcije, Falco Nero je izrastao u instituciju koja je spremna odgovoriti svakom zahtjevu za savremenom, kvalitetnom i efektnom propagandnom kampanjom.

Od skromnih početaka do ozbiljne kompanije proteklo je tek desetak godina, potpuno posvjećenih konstantnom rastu, usvajanju novih znanja i osvajanju savremnih tehnologija, širenju broja, obima i kvaliteta usluga.

Bavimo se uslugama koje su usko vezane uz savremena tehnološka dostignuća što nam, sa jedne strane, omogućava stalni napredak ali isto tako, sa druge strane, prisiljava nas na neprestano učenje, oštru borbu sa brojnom konkurencijom, kao i beskonačno investiranje u novu opremu i obuku kadrova.

Ono što naši klijenti ne mogu vidjeti, to je da iza svakog našeg rada stoje brojne neprospavane noći svakog člana našeg tima, provedenih u učenju i istraživanju. Ne vide se ni investicije u opremu, koja ima tendenciju da zastarjeva za godinu dana, a da se nakon samo dvije godine korišćenja može u potpunosti otpisati. No, našim klijentima to i nije neophodno da vide. Naša satisfakcija je potpuna kada ugledamo lice zadovoljnog klijenta, koji je, vidjevši naš konačan proizvod, shvatio da je dobio mnogo više od očekivanog.

To je ono što nas pokreće, i daje nam snagu da iz godine u godinu tržištu nudimo bogatiju, profesionalniju, kvalitetniju i povoljniju uslugu.

Koje usluge nudimo?

Video snimak je najsnažniji oblik promocije, jer prenosi poruku u kombinaciji zvuka, slike i pokreta - od kratkih TV i internet spotova, pa sve do reklamnih i dokumentarnih filmova.
Svako poslovanje ima potrebu za propagandom. Svaka propaganda je nezamisliva bez fotografija. Svaka fotografija govori više od 1000 riječi, a usput govori puno i o vlasniku.
Posjedujemo Google Trusted sertifikat, kvalitetnu opremu i iskusan tim, tako da svojim klijentima omogućavamo da se kvalitetno predstave na Google Maps i Google Street View.
Izrada, održavanje i nadogradnja svih vrsta web sajtova! Zakup domena i servera. Internet marketing. Nezavisni booking sistem. Web prezentacija nije trošak, to je investicija!
3D modeli danas imaju sve veću primenu, kako u poslu tako i u svakodnevnom životu, jer su vrlo efikasan način prezentovanja budućeg proizvoda ili objekta.
Promocija bilo koje vrste poslovanja na internetu nije završena izradom web sajta, naprotiv - sajt je osnova, na koju se nadograđuje njegovo promovisanje na društvenim mrežama i pretraživačima.
Vizuelni identitet kompanije je neophodan u svakoj djelatnosti. To je skup vizuelnih i fizičkih karakteristika proizvoda, usluge, ideje ili kompanije koje je čine prepoznatljivom.

Poslovna politika

 • Misija

  Misija naše kompanije je promocija proizvoda i usluga naših klijenata, sa ciljem da povećemo njihovu viđenost kod ciljne grupe, i to kvalitetnom i upečatljivim prezentovanjem.
  Koristeći savremene tehnologije, iskustvom i stručnošću našeg tima obezbjeđujemo profit, razvoj i rast poslovanja naših klijenata, a time i svoj napredak.
 • Vizija

  Vizija naše kompanije je da postane lider u oblasti foto, video i internet produkcije u Crnoj Gori, kroz totalni kvalitet, profesionalnost i zadovoljstvo klijenata, te stalno unaprijeđivanje ponude.
 • Strategija

  1. Unaprijeđenje tehničkih kapaciteta
  2. Stalno praćenje savremenih tehnologija
  3. Jačanje saradničkog tima i rast broja zaposlenih
  4. Konstantno podizanje poslovnog ugleda firme

Skroman početak

Iako smo i ranije bili aktivni u različitim oblastima, kao saradnici na projektima koji su iziskivali naša znanja, tek 2008. godine počinjemo sa organizovanom komercijalnom politikom i ozbiljnijim poslovnim rezultatima. Nažalost, to istovremeno dovodi do smanjenja aktivnosti na polju umjetničke fotografije gdje smo do tada pokazivali zapažene rezultate ...

2008

Falco Nero stupa na scenu

Falco Nero se po prvi put pojavljuje u javnosti pod ovim imenom. Nakon drugačije koncipiranih i usmjerenih kompanija Visual Studio i Delta Photo, registrujemo kompaniju za marketing, video i foto produkciju, sa sjedištem u Herceg Novom, i području djelovanja na čitavoj teritoriji Crne Gore, ali i u inostranstvu.

2014
Dalje

brže


jače

A sad - ozbiljno

Do velike prekretnice u našem poslovanju dovela je komercijalizacija jednog tehnološkog otkrića - mi smo 2013. godine prvi u Crnoj Gori iskoristili bespilotnu letilicu (dron) za snimanje foto i video materijala iz vazduha. Klijenti, naročito oni koji se bave turističkom ponudom, brzo su shvatili mogućnosti ove vrste snimanja, što nas je navelo da zaokružimo ponudu profesionalnom video produkcijom.

2013

Okupljanje najboljih

Postupni rast poslovnih rezultata ali i širenje područja rada dovelo nas je u situaciju potrebe okupljanja tima vrhunskih stručnjaka u različitim oblastima. Srećom, prethodnih godina smo u svom radu bili upućeni na saradnju sa kolegama iz srodnih specijalnosti, pa nam sada nije bio problem pronaći najbolje od najboljih. Sada smo spremni odgovoriti i na najzahtjevnije izazove - brzo, profesionalno i kvalitetno.

2017

Statistika

9
članova tima
209
Klijenata
15
Država
346
Poslova
95
Video spotova
216
Panorama 360o

Upoznajte naš Tim

Dejan Stojanović


Video Producent
Drone Operator

detaljnije

Jefto Bjelica


Fotograf

detaljnije

Istvan Czekus


Fotograf

detaljnije

Jovana Grubač


Video Montažer
Digital & content manager

detaljnije

Milan Borović


3D modeler

detaljnije

Zoran Živanović


Kompozitor

detaljnije

Ivana Petrović


Grafički dizajner

detaljnije

Dragan Gačević


Podvodno snimanje

detaljnije

Andrija Stojanović


Web dizajner
Kamerman

detaljnije