Usluge u ponudi

Video produkcija

video production

Video snimak je najsnažniji oblik promocije, jer prenosi poruku u kombinaciji zvuka, slike i pokreta - od kratkih TV i internet spotova, pa sve do reklamnih i dokumentarnih filmova.

Opširnije

Profesionalna fotografija

photography

Svako poslovanje ima potrebu za propagandom. Svaka propaganda je nezamisliva bez fotografija. Svaka fotografija govori više od 1000 riječi, a usput govori puno i o vlasniku.

Opširnije

Virtual Tour

Panorama 360o

Posjedujemo Google Trusted sertifikat, kvalitetnu opremu i iskusan tim, tako da svojim klijentima omogućavamo da se kvalitetno predstave na Google Maps i Google Street View.

Opširnije

Šta je Falco Nero?

Nastao udruživanjem nekoliko uspješnih pojedinaca, stručnjaka iz različitih oblasti: video produkcije, marketinga, web i grafičkog dizajna, internet tehnologija, fotografije i postprodukcije, Falco Nero je izrastao u instituciju koja je spremna odgovoriti svakom zahtjevu za savremenom, kvalitetnom i efektnom propagandnom kampanjom.

Zašto odabrati Falco Nero?

Ukoliko ste u svom poslovanju došli u fazu kada imate kvalitetniju ponudu od poslovnih rezultata - zapitajte se da li ste se dovoljno i pravilno predstavili u javnosti. Ako ste nezadovoljni rezultatima - najčešći problem je upravo u promociji usluga. A to je pravi trenutak da nam se obratite. Klijenti koji drže do profesionalnosti, estetskih kriterijuma i tradicionalnih vrijednosti prepoznali su nas kao partnera za ozbiljnu i dugoročnu saradnju. Mi smo im uzvratili sviježim idejama, kvalitetom, profesionalnošću i pristupačnim cijenama.

Nedavni projekti

Herceg Novi - promo 2017 Video Production
Vjenčanje Barižon Profesionalna fotografija
Yacht Illusion Aerial Filming
Villa Kristina Web Design
TO Budva Profesionalna fotografija
Daily Tour Žlijebi Video Production
SPA & Wellness hotel ACD Profesionalna fotografija

Nudimo i druge usluge:

Web Design

Izrada, održavanje i nadogradnja svih vrsta web sajtova! Zakup domena i servera. Internet marketing. Nezavisni booking sistem. Web prezentacija nije trošak, to je investicija!

Opširnije

Internet marketing

Promocija bilo koje vrste poslovanja na internetu nije završena izradom web sajta, naprotiv - sajt je osnova, na koju se nadograđuje njegovo promovisanje na društvenim mrežama i pretraživačima.

Opširnije

Grafički dizajn

Vizuelni identitet kompanije je neophodan u svakoj djelatnosti. To je skup vizuelnih i fizičkih karakteristika proizvoda, usluge, ideje ili kompanije koje je čine prepoznatljivom.

Opširnije