Kompanijske novosti

28 Sep 2018

Casting renomirane scouting agencije AR biće održan sredinom oktobra u Podgorici i Herceg Novom, i tim povodom smo realizovali promotivni video spot kojim se pozivaju mladi talenti.Promo spot možete pogledati na našem YouTube kanalu: Casting 2018.

24 Sep 2018

Video produkcija Falco Nero izradila je promotivni video spot kojim će se predstaviti crnogorska predstavnica na takmičenju Miss Earth, koje se ove godine održava na Filipinima. Video spot je zamišljen kao predstavljanje Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije, ali ujedno i predstavljanje Miss Crne Gore na ovogodišnjem takmičenju Miss Earth Katarine Šećković. Promo spot možete pogledati na našem YouTube kanalu: Miss Earth Montenegro 2018.

7 Avg 2018
25 Jul 2018

Realizovali smo prvu kompletnu Virtuelnu Turu određene teritorije, sačinjenu od većeg broja panorama 360o, snimljenih iz vazduha. Virtuelna Tura detaljno prikazuje selo Ivanje i pripadajuće djelove parka prirode na planini Radan, u južnoj Srbiji. Virtuelnu Turu možete pogledati na adresi Virtuelna Tura Ivanje

25 Maj 2018

Za renomiranog klijenta iz Srbije, fabriku cementa "CRH" iz Popovca, realizovali smo snimanje najvećeg infrastukturnog objekta u Crnoj Gori, čuvenog autoputa "Za niđe" čija dionica od 42 km košta oko 1.000.000.000 €. Za najupečatljiviji primjer kolosalne rastrošnosti iskoristili smo gradilište impozantnog mosta u Biočama, sa kojeg će se, ako ikada auto put bude pušten u saobraćaj, pružati izvanredan pogled na kanjon Morače, sirotinjska predgrađa Podgorice i zatvorene industrijske komplekse u njenoj okolini.

16 Apr 2018
22 Mar 2018

Falco Nero je u listu usluga u ponudi uvrstio i 3D štampu. 3D štampanje je postupak brze izrade prototipova na mašini koja se naziva 3D štampač. U prvoj fazi kreiramo CAD model na računaru, a zatim se pristupa njegovoj "materijalizaciji" na 3D štampaču. Pojednostavljeno, postupak 3D štampe predstavlja dodavanje otopljene plastike u slojevima. Postupcima 3D štampe moguće je proizvesti maketu, model, prototip i malu nultu seriju. Odštampani dio je realan, opipljiv i dimenziono tačan.

19 Mar 2018
25 Feb 2018

Falco Nero je u listu usluga u ponudi uvrstio i 3D modeliranje. Naš tim je pojačan još jednim članom: Milan Borović, dobitnik brojnih međunarodnih priznanja u oblasti 3D modeliranja. Sa 20 godina iskustva u ovoj oblasti, spreman je odgovoriti i na najteže izazove, a najvažnija oblast djelovanja će mu biti projektovanje objekata i rendering gotovog projekta na video zapis njegove buduće lokacije.

5 Jan 2018

Međunarodni Savez Fotografske Umjetnosti (Federation Internationale de l'Art Photographique - FIAP) djeluje pod pokroviteljstvom UNESCO, okuplja nacionalna udružanja fotografa i predstavlja fotografsku umjetnost u svim njenim aspektima i svim vrstama fotografskih događaja. Istaknutim umjetničkim fotografima iz čitavog svijeta, koji zadovolje vrlo stroge kriterijume, FIAP dodjeljuje međunarodna fotografska zvanja, a ovih dana je titulu ARTIST FIAP ponio i naš fotograf Dejan Stojanović, a njegovu fotografiju "No Comment" FIAP je uvrstio u TOP1000 svjetskih fotografija za 2017. godinu
(collections.fiap.net)