Portfolio - Virtuelne Ture

Virtuelna Tura Boka Kotorska

Naš najveći projekat predstavlja Virtuelna Tura Boke Kotorske, koja ima za cilj da prikaže prirodne ljepote Boke, ali i sve kulturne i istorijske znamenitosti. Da bi to postigli, snimili smo oko 500 panorama 360o iz vazduha, i povezali ih u cjelinu koja omogućava posjetiocu da se virtuelno kreće kroz Boku, i detaljno posjeti svaku interesantnu lokaciju. Panorame su snimljene sa visina od 40 do 500 metara tako da omogućavaju kako širi pogled na okruženje, tako i vrlo detaljan prikaz određanih lokacija. Veliki broj objekata je snimljen i sa zemlje, ali i iz unutrašnjosti objekta. Napravljena je i softverska podrška za VR prikaz (Virtuelna Realnost) pomoću specijalnih naočara.

Naredna faza razvoja ove Virtuelne Ture obuhvata snimanje turističke ponude Boke - hoteli, restorani, apartmani, plaže, prodaja i usluge - ali i planinarske i biciklističke staze, sportski objekti i marine, biće uključeni u Virtuelnu Turu Boke. Zato pozivamo sve koji se bave turističkim i srodnim uslugama da nam se jave radi predsavljanja svoje ponude na ovoj platformi, jedinstvenoj u svijetu.Virtuelne Ture - portfolio

U nastavku možete pogledati nakoliko uzoraka naših virtuelnih tura, dok je opširniji portfolio podjeljen po kategorijama na odvojenim stranicama. Predstavljene su virtuelne ture realizovane za različite klijente, ali i panorame 360o snimljene na poznatim lokalitatima. Osim panorama, snimljenih sa tla, predstavljamo vam i posebnu kategoriju - Aeriel Panorama, snimljenih iz vazduha pomoću drona. Ove panorame se mogu snimiti na raznim visinama i izvanredno prikazuju kompletno okruženje. Nadamo se da ćete nam pružiti priliku da snimimo vaš objekat i objavimo virtuelnu turu na Google Maps i Google Street View, što će vašem poslovanju omogućiti bolje predstavljanje, povećenu potražnju, i u konačnici - veći profit.

Hunguest hotel Sun Resort Panorame iz vazduha
Villa Ruža, Tivat Panorame iz vazduha
Tenth Planet land Panorame iz vazduha
Tivatska Riva Lokacije
Bjelila Panorame iz vazduha
Al Posto Giusto Objekti
Konoba Feral Objekti