Portfolio - Virtuelne Ture

Virtuelna Tura Crne Gore

Višegodišnji projekat izrade viruelne ture kompletne Crne Gore je u izradi. Do sada su realizovane, u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, virtuelne ture Kotora, Tivta i Ulcinja. Zajednički projekat predstavljanja Nacionalnih Parkove je u izradi, u saradnji sa JP NPCG, i do sada je završen i predstavljen NP Skadarsko Jezero. Takođe treba naglasiti i kvalitetnu saradnju sa Narodnim muzejem sa Cetinja uz čiju podršku smo realizovali virtuelnu turu kroz cetinjske galerije.

Ovaj projekat ima za cilj da prikaže kompletan turistički potencijal Crne Gore, sve njene prirodne ljepote, kulturne i istorijske znamenitosti, kao i turističku ponudu. Osim turističko -ugostiteljskih kapaciteta - hotela, restorana, apartmana, plaža, prodavnica i uslužnih djelatnosti, na virtuelnu turu Crne Gore uključujemo i mogućnosti aktivnog turizma - planinarske i biciklističke staze, kanjone, sportske, nautičke i drugi objekti. Zato pozivamo sve firme koje se bave turističkim i srodnim uslugama da nam se jave radi predstavljanja svoje ponude na ovim platformama.

Panorame 360o se snimaju iz vazduha (na visinama od 20 do 500 metara) tako da omogućavaju kako širi pogled na okruženje, ali i sa tla i iz unutrašnjosti objekta. Napravljena je i softverska podrška za VR prikaz (Virtuelna Realnost) pomoću specijalnih naočara. Ove Virtuelne Ture prilagođene su korišćenju na svim platformama, a realizovane su i android aplikacije. Na priloženim linkovima možete se uvjeriti u kvalitet i brojna tehnička unapređenja naše platforme:

Virtuena Tura Skadarsko Jezero

Virtuena Tura Kotor

Virtuena Tura Galerije Cetinje

Virtuena Tura Tivat

Virtuena Tura UlcinjGoogle Street View - portfolio

U nastavku možete pogledati nakoliko uzoraka naših panorama 360o, dok je opširniji portfolio moguće pogledati na Google Street View. Predstavljene su panorame 360o snimljene na poznatim lokalitatima i realizovane za brojne klijente. Osim panorama snimljenih sa tla, pronaći ćete i posebnu kategoriju - Aeriel Panorama, snimljenih iz vazduha pomoću drona. Ove panorame se mogu snimiti na raznim visinama i izvanredno prikazuju kompletno okruženje. Nadamo se da ćete nam pružiti priliku da snimimo vaš objekat i objavimo virtuelnu turu na Google Maps i Street View, što će vašem poslovanju omogućiti bolje predstavljanje, povećenu potražnju, i u konačnici - veći profit.

Hunguest hotel Sun Resort Panorame iz vazduha
Villa Ruža, Tivat Panorame iz vazduha
Tenth Planet land Panorame iz vazduha
Tivatska Riva Lokacije
Bjelila Panorame iz vazduha
Al Posto Giusto Objekti
Konoba Feral Objekti