Usluge - Web Design

Detaljnije o ponudi

Danas se ne može zamisliti poslovanje kome nije potrebna web prezentacija. Imati svoj sajt danas je ekvivalent doskorašnjem posjedovanju vizit karte. Dizajn koji ostavlja dobar utisak je podjednako važan za sajt, kao za vizit kartu. Ali ... web prezentacija je mnogo više od vizit karte, jer pruža mnogo detaljniju sliku o njenom vlasniku.

Dobro organizovane, jasne i pregledne informacije koje će interesovati potencijalnog klijenta suština su svake dobre web prezentacije. Kad se tome dodaju kvalitetni multimedijalni sadržaji - video i fotografije, pozitivna reakcija posjetioca sajta neće izostati.

Put od prvog razgovora sa klijentom do objavljene web prezentacije na internetu nije dug, ali se sastoji od nekoliko veoma bitnih koraka. Važno je kroz razgovor sa klijentom sagledati njegove potrebe i komparativne prednosti, pripremiti tekstove, foto i video materijal, zatim odabrati efektan dizajn sajta i prilagoditi ga vrsti poslovanja i klijentovom vizuelnom identitetu.

Nakon kvalitetnih priprema, sama realizacija je efikasna i bez potrebe za dodatnim prilagođavanjima. Završnu verziju sajta odobrava klijent, a zatim se pristupa zakupu domena i servera, i objavljivanju sajta na internetu. Naravno, svaka naša prezentacije je već pri izradi kvalitetno optimizovana, što joj omogućava dobru vidljivost na popularnim pretraživačima.

Važno je napomenuti da izrađujemo i sajtove sa CMS platformom, koja omogućava klijentu samostalno ažuriranje informacija, nakon kratke obuke koju mi izvodimo.

Takođe nudimo i izradu nezavisnog booking sistema za hotele i apartmane, koji omogućavaju klijentima da ponude direktnu rezervaciju smještaja na svojoj internet prezentaciji.

Koje usluge su obuhvaćene?

Dizajn sajta

Kodiranje

Booking sistem

Održavanje

Zakup domena

Zakup servera

Zašto odabrati Falco Nero?

Ukoliko ste u svom poslovanju došli u fazu kada imate kvalitetniju ponudu od poslovnih rezultata - zapitajte se da li ste se dovoljno i pravilno predstavili u javnosti. Ako ste nezadovoljni rezultatima - najčešći problem je upravo u promociji usluga. A to je pravi trenutak da nam se obratite. Klijenti koji drže do profesionalnosti, estetskih kriterijuma i tradicionalnih vrijednosti prepoznali su nas kao partnera za ozbiljnu i dugoročnu saradnju. Mi smo im uzvratili sviježim idejama, kvalitetom, profesionalnošću i pristupačnim cijenama.

Pogledajte šta smo do sada radili

Na ovoj strani možete pogledati nekoliko uzoraka sajtova koje smo realizovali, a opširniji portfolio se nalazi na strani Portfolio - Web design. Obratite nam se, i iznesite svoje potrebe i zahtjeve, da bi ih realizovali na najbolji način, što će vašem poslovanju omogućiti bolje predstavljanje, povećenu potražnju, i u konačnici - veći profit.

Villa Kristina HTML-CSS-JS
Villa Tenžera Booking sistem
Swiss Village HTML-CSS-JS
Tetesept Wordpress
Vojo Stanic HTML-CSS-JS
Pantogar Wordpress
Kompresor HTML-CSS-JS
SPM Stamenkovic Wordpress