Kompanijske novosti

22 Avg 2019

Povodom završetka projekta Virtuelne Ture Ulcinj održali smo prezentaciju projekta u konferencijskoj sali hotela Mediteran u Ulcinju. Gosti prezentacije, među kojima je bilo prestavnika više medijskih kuća, upoznati su sa tehnologijom, karakteristikama, načinima upotrebe i benefitima Virtuelne Ture. Pozvani su vlasnici ugostiteljsko-turističkih kapaciteta da se predstave na Virtuelnoj Turi. Projekat je pobudio veliko intersovanje, a izvješteje su objavili TV Vijesti, Dnevne Novine i Pobjeda, kao i brojni internet portali. Prilog TV Vijesti možete pogledati na: Boje Jutra - TV Vijesti.

18 Avg 2019

Ovog vikenda smo imali izuzeno zadovoljstvo da pratimo event kompanije TAPAUS iz Finske. Radi se o kompaniji koja je jedan od svjetski najpoznatijih proizvođača video igara, sa izuzetnim rezultatima na tom tržištu.
Kompanijski event je trajao nekoliko dana, a mi smo fotografisali događaje u Porto Montenegro, hotelu Regent, Key West u Dukley Garden, Yacht Club-u.

30 Jun 2019

Virtuelna Tura Ulcinja je završena! Prva faza projekta realizovanog u saradnji sa Turističkom organizacijom Ulcinj, u obimu od 100 panorama 360o, snimljenih iz vazduha, već je postavljena na našu nezavisnu pratformu, na adresi ulcinj360.com. Virtuelnom turom se mogu obići sve znamenitosti i prirodnje ljepote Ulcinja, a omogućili smo i 3D pregled pomoću VR naočara. Uskoro očekujemo rad na drugoj fazi projekta, kao i saradnju sa turističkim objektima u Ulcinju (hoteli, restorani, vile, apartmani itd).

10 Jun 2019

Iz štampe je izišla knjiga "TIVAT - SLIKOVNI LEKSIKON", koja predstavlja foto monografiju Tivta u veoma specifičnom formatu, jer su kroz izvanredne fotografije i tekstualne opise objašnjeni lokalni pojmovi, koji su izvan Boke potpuno nepoznati. Foto leksikon novskih pojmova je izuzetno prihvaćen kao potpuno inventivni način predstavljanja grada, njegove istorije, kulture, tradicije i važnih lokacija u gradu i okolini. Inače, ogromnu većinu fotografija koje su objavljene u ovom foto leksikonu potpisuje naš fotograf Jefto Bjelica, a korišćeno je i par fotografija Dejana Stojanovića.

20 Maj 2019
20 Apr 2019

Obzirom da Virtuelne Ture predstavljaju potpuno novu tehnologiju promocije turističke ponude, odlučili smo napraviti kratki informativni video u kome su predstavljene karistike i mogućnosti, način korišćenja i, posebno, benefiti i potencijal ovog proizvoda u promociji turizma u nekoj oblasti ili državi. Ovaj video možete pogledati na našem YouTube kanalu: Montenegro Country Resort.

15 Feb 2019

Poznati modni časopis "Gracija" je u svom najnovijem izdanju objavio opširan intervju sa našim direktorom prodaje i marketinga Natašom Milosavljević, inače Miss Crne Gore za 2015. godinu. Fotografije su napravljene u elitnom hotelskom kompleksu "Lazure", autor fotografija Dejan Stojanović.

5 Feb 2019

Na upravo završenom Internacionalnom Photo Contest-u BOKA PHOTO 2018 u našoj organizaciji, proglašeni su pobjednici i odabrane najbolje fotografije na svakoj od 4 zadate teme: OPEN COLOR, OPEN MONOCHROME, PEOPLE i WATER. Najbolji autor na osnovu postignutih rezultata na svim temama je Leung Cyril Kwok Keung iz Hong Konga. Učestvovala su 144 autora iz 42 države, sa ukupno 1832 fotografije. Katalog sa rezultatima i predstavljenim najboljim fotografijama može se preuzeti na adresi BOKA PHOTO 2018 - Report Card . Inače, ovo takmičenje je prepoznato i licencirano od strane krovnog međunarodnog udruženja umjetničkih fotografa - FIAP, kao i od američke asocijacije umjetničkih fotografa - PSA.

20 Jan 2019

Iz štampe je izišla knjiga "HERCEG NOVI - IMAGERY LEXICON", koja predstavlja foto monografiju Herceg Novog u veoma specifičnom formatu, jer su kroz izvanredne fotografije i tekstualne opise objašnjeni lokalni pojmovi, koji su izvan Boke potpuno nepoznati. Foto leksikon novskih pojmova je izuzetno prihvaćen kao potpuno inventivni način predstavljanja grada, njegove istorije, kulture, tradicije i važnih lokacija u gradu i okolini. Inače, ogromnu većinu fotografija koje su objavljene u ovom foto leksikonu potpisuje naš fotograf Jefto Bjelica, konsultant na projektu bila je Jovana Grubač, a korišćeno je i par fotografija Dejana Stojanovića.