Kompanijske novosti

12 Apr 2021

Iz štampe je izašlo prvo izdanje izvanredne kritike savremenog društva "88 Kriza". Osim izdanja na srpskom jeziku, uskoro će se u prodaji naći i prevod ovog dela na engleskom, ruskom, nemačkom i francuskom jeziku. Autor ovom knjigom pokušava sklopiti slagalicu realnosti današnje civilizacije i prevazići problem fragmentisanog pogleda na mnoštvo aktuelnih problema. Na stranici "88 Kriza" možete naručiti štampano ili digitalno izdanje, ili pročitati uvodne delove ove knjige.

11 Feb 2021

Na zahtjev našeg saradnika iz Republike Srpske realizovali smo demo verziju Virtuelne Ture Trebinja. Iako je realizovano samo nekoliko panorama, namjena ove demo verzije je pokazati tehnički kvalitet snimaka i brojna savremena rješenja na našoj platformi. Sve snimljene panorame su dopunjene sa odgovarajućim tekstualnim i video materijalima, a povezane su sa srodnim sadržajima na društvenim mrežama. Takođe, tehnološkim usavršavanjima platforme omogućili smo da panorame visoke rezolucije budu otvorene praktično trenutno, čak i pri internet konekciji relativno manje brzine. Demo verziju Virtuelne Ture Trebinje možete pogledati na adresi VT Trebinje.

5 Feb 2019

Na upravo završenom Internacionalnom Photo Contest-u BOKA PHOTO 2021 u našoj organizaciji, proglašeni su pobjednici i odabrane najbolje fotografije na svakoj od 3 zadate teme: OPEN COLOR, OPEN MONOCHROME, PORTRE. Najbolji autor na osnovu postignutih rezultata na svim temama je Bonte Daniel iz Japana. Katalog sa rezultatima i predstavljenim najboljim fotografijama može se preuzeti na adresi BOKA PHOTO 2018 - Report Card. Inače, ovo takmičenje je prepoznato i licencirano od strane krovnog međunarodnog udruženja umjetničkih fotografa - FIAP, kao i od američke asocijacije umjetničkih fotografa - PSA.

13 Jan 2021

Za potrebe našeg saradnika Media Biro, obavili smo snimanje najatraktivnijih lokacija u Herceg Novom. Ovi snimci su pretočeni u 2.5 minutni video mix namjenjen televizijskim kućama iz zemlje i regiona kao pokrivalica za informativne medijske izvještaje iz Herceg Novog. Video možete pogledati na YouTube: Herceg Novi iz vazduha.

3 Jan 2021

Radi promocije aktivnog turizma u Crnoj Gori pokrenuli smo portal ACTIVE HOLIDAY, na kome naši klijenti mogu predstaviti svoje smještajne kapacitete, ali i ogroman izbor aktivnosti u prirodi koje realizuju u saradnji sa licenciranim agencijama i vodičima. Na portalu su već predstavljena dva turistička kompleksa - NADGORA RESORT i SWISS VILLAGE, koji nude svojim gostima sedmodneve aranžmane tipa YOGA RETREAT, TEAM BUILDING, PHOTO SAFARI i MASTERCLASS, i to na predivnim lokacijama - poluostvo Luštica i Durmitor. Posjetite naš novi portal na adresi ACTIVE HOLIDAY.