Kompanijske novosti

11 Maj 2020

Obzirom na veliko interesovanje za kupovinu foto i video materijala, realizovali smo dodatni sadržaj na ovoj prezentaciji - ON-LINE shop. Nažalost, nismo u stanju da kompletnu ponudu pripremimo za prodaju, jer naša arhiva sadrži hiljade video klipova i desetine hiljada fotografija, ali smo se potrudili da u ovoj fazi pustimo u prodaju većinu najčešće traženih fotografija i video sekvenci. Naravno, u slučaju da ne pronađete ono što vam je potrebno, možete nam se obratiti direktnim upitom, podaci i kontakt forma se nalaze na strani Kontakt. Ponuđeni snimci se mogu kupiti za komercijalnu i nekomercijalnu upotrebu, a fotografije se, osim u digitalnom obliku, mogu dobiti i u obliku vrhunskih printova na platnu, koji se najčešće koriste za uređenje enterijera. Kompletan proces kupovine i preuzimanaja artikala je maksimalno pojednostavljen, tako da željene fotografije ili snimke dobijate u kratkom roku, bez dodatnih troškova.

28 Apr 2020

Na upravo završenom Internacionalnom Photo Contest-u BOKA PRINT 2020 u našoj organizaciji, proglašeni su pobjednici i odabrane najbolje fotografije na temama OPEN COLOR i OPEN MONOCHROME. Najbolji autor na osnovu postignutih rezultata je Makarov Maxim iz Rusije. Učestvovalo je 211 autora iz 49 država, sa ukupno 1660 fotografija. Katalog sa rezultatima i predstavljenim najboljim fotografijama može se preuzeti na adresi BOKA PHOTO 2020 - Report Card. Inače, ovo takmičenje je prepoznato i licencirano od strane krovnog međunarodnog udruženja umjetničkih fotografa - FIAP, kao i od američke asocijacije umjetničkih fotografa - PSA.

17 Apr 2020

Crnogorske televizije sa nacionalnom pokrivenošću - Vijesti i RTCG, kao i njihovi internet portali danas su objavili informaciju o reliziaciji projekta 'Virtuelne Ture kroz cetinjske galerije', kojeg smo realizovali sa Info Biro Montenegro i Narodnim muzejem Crne Gore. Projekat je pokrenut u okviru kampanje 'Živimo kulturu #ostanidoma', koju je Ministarstvo kulture pokrenulo sa ciljem da građanima Crne Gore, u danima socijalno izolovanog funkcionisanja, ponudi kulturne i umjetničke sadržaje onim kanalima komunikacije koji su dostupni iz kuće, poštujući mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti: Vijesti, RTCG.

16 Apr 2020

Naš prvi projekat izrade virtuene prezentacije neke galerijske postavke je uspješno realizovan! U vrlo kratkom roku smo snimili i povezali preko 50 panorama 360o, snimljenih iz vazduha i iz unutrašnjosti galerija, i dodali još oko 80 fotografija i tekstova koji dodatno opisuju najvažnije eksponate. Virtuelne Ture su već postavljene na internet pratformu, na kojoj će se u narednim mjesecima postepeno popunjavati objedinjena turistička ponuda, kulturne i istorijske znamenitosti Crne Gore - MNE360. Postavke izložbi u cetinjskim galerijama možete pogledati na adresi mne360.com/istorija i kultura/muzeji i galerije/cetinje.

13 Apr 2020

Svi vodeći crnogorski portali danas su objavili poziv domaćoj i stranoj javnosti da se, u doba epidemije virusa kovid-19, sa ljepotama i turističkom ponudom Crne Gore upozna virtuelno, na našim Virtuelnim Turama Kotora, Ulcinja, Tivta i Skadarskog jezera. Već smo dobili veoma pozitivne komentare na naše proizvode, a neke od medijskih objava možete pronaći na adresama: Portal Analitika, Antena M, Cafe del Montenegro, Pobjeda.

29 Feb 2020

Prvi od Nacionalnih parkova Crne Gore je predstavljen na Virtuelnoj Turi, nastaloj u saradnji sa kompanijom Info Biro Montenegro i JP Nacionalni Parkovi Crne Gore. Virtuelna Tura obuhvata 68 panorama 360o, snimljenih iz vazduha i sa tla, i već je postavljena na nezavisnu internet pratformu, na adresi npcg360.com, na kojoj će sukcesivno u narednom periodu biti dodate i Virtuelne Ture preostala 4 nacionalna parka u Crnoj Gori. Ovom Virtuelnom Turom se može obići teritorija NP Skadarsko Jezero, naselja na teritoriji NP, prirodne ljepote i sve najvažnije kulturno-istorijske znamenitosti.

31 Jan 2020

Virtuelna Tura Tivta je završena! Prva faza projekta realizovanog u saradnji sa kompanijom Info Biro Montenegro i Turističkom organizacijom Tivat, u obimu od 52 panorame 360o, snimljenih iz vazduha i sa tla, već je postavljena na nezavisnu pratformu, na adresi tivat360.com, a uključena je i u zvaničnu web prezentaciju Turističke organizacije Tivat - tivat.travel. Virtuelnom turom se može obići teritorija opštine Tivat, kao i sve najvažnije turističke atrakcije. Uskoro nastavljamo rad na drugoj fazi projekta, kojom ćemo obuhvatiti elitne turističke komplekse i marine - Porto Montenegro i Luštica Bay, kao i saradnju sa ugostiteljsko-turističkim kapacitetima (hoteli, restorani, vile, apartmani itd).