Kompanijske novosti 2016

27 Nov 2016

Video produkcija Falco Nero izradila je promotivne video spotove za renomiranog klijenta - hotele iz grupacije PERLA GROUP: XANADU - Kumbor i PERLA - Herceg Novi. Promo spotove možete pogledati na našem YouTube kanalu: Hotel Xanadu i Hotel Perla.

1 Okt 2016

Video produkcija Falco Nero izradila je promotivni video spot kojim će se predstaviti crnogorska predstavnica na takmičenju Miss Tourism World, koje se ove godine održava u Maleziji. Video spot je zamišljen kao predstavljanje Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije, ali ujedno i predstavljanje naše predstavnice na ovogodišnjem takmičenju Miss Tourism World Kristine Đurković. Promo spot možete pogledati na našem YouTube kanalu: Miss Tourism World Montenegro 2016.

27 Sep 2016

Video produkcija Falco Nero je učestvovala u promovisanju streličarskog sporta u Crnoj Gori snimanjem međunarodnog turnira Rijeka Crnojevića Open, koji je održan 24. i 25. septembra u Rijeci Crnojevića. Izvanredan ambijent i odlična organizacija turnija doprinjeli su predivnim kadrovima ovog istorijskog i turističkog mjesta, samog takmičenja i egzibicionog gađanja preko rijeke. Pogledajte video spot na našem YouTube kanalu: Rijeka Crnojevića Open.

17 Maj 2016
5 Maj 2016

Potpisan ugovor sa renomiranim klijentom, indijskom kompanijom ADRIATIC SONORA, koja aktivno radi na popularizaciji crnogorskog turizma na indijskom tržištu. Saradnja obuhvata fotografisanje i izradu promo video spotova o Crnoj Gori, objektima i uslugama ove kompanije. Pogledajte promo spot jedne od vila kompanije Adriatic Sonora: Villa "St.Tryphoon".

3 Jan 2016