Kompanijske novosti 2015

27 Nov 2015

Završena promocija modne kolekcije AFRICAN SKY. Promocija je obuhvatila izradu internet prezentacije, on-line shop sa unikatnim modelima iz ove kolekcije, kao i fotografisanje modela iz ove kolekcije.
Web prezentaciju i odabrane fotografije kolekcije African Sky možete pogledati na web adresi African Sky.

1 Nov 2015

Časopis "РУСКИЙ ВЕСТНИК", je na naslovnoj strani svog novembarskog broja objavio fotografiju Nataše Milosavljević, Miss Crne Gore za 2015. godinu, našeg fotografa Dejana Stojanovića.
Odabrane fotografije Miss Crne Gore možete pogledati među ostalim fotografijama naših foto-modela, na strani Portfolio - Foto Modeli.

27 Sep 2015

Nakon godinu dana rada na projektu "MONTENEGRO WILD BEAUTY", možemo se pohvaliti da su svi zadaci ispunjeni. Snimali smo 92 puta na oko 50 najupečatljivijih lokacija u Crnoj Gori. Realizovali smo 10 promotivnih filmova.
Pratili smo prvu grupu švajcarskih turista na putovanju "ADVENTURE MONTENEGRO" i snimke sa tog putovanja pretvorili u 40-minutni promo film.
Promo filmove možete pogledati na našem You Tube kanalu, a putopis sa putovanja (kao i video zapise) na adresi Reto Stoeckli blog.

9 Sep 2015

Nastavak višegodišnje saradnje sa firmom KORMORAN krunisan je izradom snimanjem ponude klijenta i svih atraktivnih lokacija na Skadarskom jezeru, kao i izradom dva promo video spota.
Naše ranije radove za ovog klijenta (web prezentacija, profesionalne fotografije i dizajn) pogledajte na strani www.kormoran.co.

27 Jul 2015

Uspješna saradnja sa Hotelom MAGNOLIA iz Tivta, krunisana izradom promo video spota namjenjenom predstavljanju hotelske ponude na stranom tržištu. Konačni izled promo spota možete pogledati na strani Video portfolio - Turizam.

27 Jun 2015
17 Maj 2015

Prvi oblik saradnje je predstavljalo snimanje Distributivnog centra i voznog parka kompanije VOLI. Snimci su namjenjeni novim promo video spotovima u realizaciji RTCG. Očekujemo nastavak saradnje sa značajnim klijentom u skoroj budućnosti.

27 Jun 2015

Obiman i zahtjevan projekat je uspješno priveden kraju: promotivni video spotovi za renomiranog klijenta - Hunguest hotels su prezentovani, i veoma dobro ocjenjeni. Radi se o dva promo spota različite namjene, sačinjena pretežno od snimaka iz vazduha. Spotove možete pogledati na našem You Tube kanalu.