Usluge - Video produkcija

Detaljnije o ponudi

Video snimak je najsnažniji oblik promocije, jer prenosi poruku u kombinaciji zvuka, slike i pokreta - od kratkih TV i internet spotova, pa sve do reklamnih i dokumentarnih filmova. Promotivni video materijal mora biti vrhunski osmišljen da bi prenio poruku u najkraćem mogućem vremenu. Kvalitetni snimci, napravljeni vrhunskom opremom, drastično podižu ukupan nivo, i prave ključnu razliku između amaterskog i profesionalnog rada. Snimci iz vazduha doprinose opštem utisku i povećavaju dinamiku promotivnog video materijala. Ovo se posebno odnosi na turističku i promociju lokacija i objekata, gdje samo prikaz iz ptičije perspektive može potpuno dočarati komparativne prednosti.
Nakon snimanja prelazi se u studio, i pristupa izradi audio podloge i montaži. Po potrebi se snima audio tekst (glas spikera) na više jezika. Kvalitetna muzička podloga, naročito ako je komponovana specijalno za tu namjenu, može višestruko podići opšti utisak, a samom tim i buduću zapaženost video spota. Po montiranju video i audio materijala pristupa se završnim radovima - postprodukcija, titlovanje, izrada uvodne i završne grafike.

Cijena realizacije ovog vida promocije obračunava se kao zbir troškova pojedinačnih usluga. Zato je u prvom razgovoru nemoguće odgovoriti na pitanje "Koliko košta izrada video spota?", i to je razlog što cijene video spotova mogu biti međusobno različite i po više desetina puta.
Da bi što efikasnije došli do kvalitetnog završnog rezultata, prije samog početka radova obavljamo opsežnu komunikaciju sa klijentom. Tom prilikom se naš tim upoznaje sa željama i potrebama klijenta, a sa druge strane - klijent se informiše o vrstama i obimom usluga, te dobija kompletnu sliku o varijantama konačnog izgleda njegovog promotivnog video materijala. Zato preporučujemo budućim klijentima da još prije prvog sastanka pogledaju uzorke naših radova, i među njima pronađu ideje za svoju kampanju.

Koje usluge su obuhvaćene?

Snimanje

Snimanje iz vazduha

Montaža

Postprodukcija

Audio zapis

Grafika i titl

Zašto odabrati Falco Nero?

Ukoliko ste u svom poslovanju došli u fazu kada imate kvalitetniju ponudu od poslovnih rezultata - zapitajte se da li ste se dovoljno i pravilno predstavili u javnosti. Ako ste nezadovoljni rezultatima - najčešći problem je upravo u promociji usluga. A to je pravi trenutak da nam se obratite. Klijenti koji drže do profesionalnosti, estetskih kriterijuma i tradicionalnih vrijednosti prepoznali su nas kao partnera za ozbiljnu i dugoročnu saradnju. Mi smo im uzvratili sviježim idejama, kvalitetom, profesionalnošću i pristupačnim cijenama.

Pogledajte šta smo do sada radili

Na ovoj strani možete pogledati nekoliko uzoraka iz naše video produkcije, a opširniji portfolio se nalazi na strani Portfolio - Video. Nadamo se da ćete pronaći ideju za vašu promociju, i da ćete nam se obratiti da je realizujemo na najbolji način, što će vašem poslovanju omogućiti bolje predstavljanje, povećenu potražnju, i u konačnici - veći profit.