Usluge - Profesionalna fotografija

Detaljnije o ponudi

Fotografija, kao osnovni oblik promocije, može drastično povećati nivo prezentacije proizvoda i usluga, ali ga može i drastično smanjiti. Fotografija govori više od 1000 riječi, a kvalitetna fotografija koju je napravio iskusni profesionalac vrhunskom opremom, a zatim je još i dodatno sredio na računaru, privući će pažnju i dobiti pozitivne reakcije publike. Nasuprot tome, publika (koji je inače vrlo teško dovesti u situaciju da pogleda vašu ponudu) će biti odbijena i nepovratno izgubljena lošim fotografijama. Zbog toga, dilema "profesionalni fotograf ili dečko iz komšiluka?" u praksi ne postoji - svaka investicija u profesionalnu fotografiju se višestruko vraća, svaka štednja - takođe.
Fotografije iz vazduha doprinose opštem utisku i povećavaju dinamiku. Ovo se posebno odnosi na turističku i promociju lokacija i objekata, gdje samo prikaz iz ptičije perspektive može potpuno dočarati komparativne prednosti.
Postprodukcija fotografija se obavlja u PhotoShop softveru, na odabranim fotografijama. Obim tih radova na fotografijama zavisi od želja klijenta i realnih potreba, tako da se na postprodukciju jedne fotografije može utrošiti 10 minuta, ali i čitav radni dan.

Cijena profesionalnog fotografisanja obračunava se kao zbir cijena pojedinačnih usluga, pa nema standardne cijene fotografisanja, već se ona obračunava nakon prijema zahtjeva klijenta, i zavisi od utrošenog vremena, angažovane ekipe i opreme, ali i količine utrošenog rada i vremena u postprodukciji.

Koje usluge su obuhvaćene?

Fotografisanje

Fotografisanje iz vazduha

Postprodukcija

Zašto odabrati Falco Nero?

Ukoliko ste u svom poslovanju došli u fazu kada imate kvalitetniju ponudu od poslovnih rezultata - zapitajte se da li ste se dovoljno i pravilno predstavili u javnosti. Ako ste nezadovoljni rezultatima - najčešći problem je upravo u promociji usluga. A to je pravi trenutak da nam se obratite. Klijenti koji drže do profesionalnosti, estetskih kriterijuma i tradicionalnih vrijednosti prepoznali su nas kao partnera za ozbiljnu i dugoročnu saradnju. Mi smo im uzvratili sviježim idejama, kvalitetom, profesionalnošću i pristupačnim cijenama.

Pogledajte šta smo do sada radili

Na ovoj strani možete pogledati nekoliko uzoraka naših fotografija, a opširniji portfolio se nalazi na strani Portfolio - Foto. Obratite nam se, i iznesite svoje potrebe i zahtjeve, da bi ih realizovali na najbolji način, što će vašem poslovanju omogućiti bolje predstavljanje, povećenu potražnju, i u konačnici - veći profit.

Mamula Fotografije iz vazduha
"Godfather" Art photo
Barižon Vjenčanje
Maestro & Violin Portreti
Miss Montenegro 2015 Foto modeli
Finale kupa CG Događaji
Hotel Splendid Kompanije
"Soul Transport" Art photo
Sveti Stefan Fotografije iz vazduha
Ana Anastasiou Foto modeli
Porto Montenegro Lokacije
Venecija Lokacije
Izonet Kompanije
"No Comment" Portreti
Maja & Gary Vjencanja
African Sky Studijska fotografija
Barižon Vjenčanja
Restoran Cantalupe Studijska fotografija