Usluge u ponudi

Virtualna tura

panorama 360o

Naša Virtuelna Tura, sa nezavisnom internet platformom namjenjena je promociji turističke ponude, i trenutno je jedno od tehnički i marketinški najnaprednijih rješenja u svijetu.

Opširnije

Video produkcija

video production

Video snimak je najsnažniji oblik promocije, jer prenosi poruku u kombinaciji zvuka, slike i pokreta - od kratkih TV i internet spotova, pa sve do reklamnih i dokumentarnih filmova.

Opširnije

Profesionalna fotografija

photography

Svako poslovanje ima potrebu za propagandom. Svaka propaganda je nezamisliva bez fotografija. Svaka fotografija govori više od 1000 riječi, a usput govori puno i o njenom vlasniku.

Opširnije

Internet prezentacija

Web Design

Izrada, održavanje i nadogradnja svih vrsta web sajtova! Zakup domena i kvalitetnih servera. Internet marketing. Nezavisni booking sistem. Internet marketing nije trošak, to je investicija!

Opširnije

Šta je Falco Nero?

Nastao udruživanjem nekoliko uspješnih pojedinaca, stručnjaka iz različitih oblasti: video produkcije, marketinga, web i grafičkog dizajna, internet tehnologija, fotografije i postprodukcije, Falco Nero je izrastao u instituciju koja je spremna odgovoriti svakom zahtjevu za savremenom, kvalitetnom i efektnom propagandnom kampanjom.

Zašto odabrati Falco Nero?

Ukoliko ste u svom poslovanju došli u fazu kada imate kvalitetniju ponudu od poslovnih rezultata - zapitajte se da li ste se dovoljno i pravilno predstavili u javnosti. Ako ste nezadovoljni rezultatima - najčešći problem je upravo u promociji usluga. A to je pravi trenutak da nam se obratite. Klijenti koji drže do profesionalnosti, estetskih kriterijuma i tradicionalnih vrijednosti prepoznali su nas kao partnera za ozbiljnu i dugoročnu saradnju. Mi smo im uzvratili sviježim idejama, kvalitetom, profesionalnošću i pristupačnim cijenama.