Upoznajte Tim

Ko je sve u timu Falco Nero?

Falco Nero predstavlja grupu nezavisnih pojedinaca, stručnjaka u svojim oblastima, okupljenih oko ideje podizanja kvaliteta promocije klijenata. Svi članovi tima su široko stručno obrazovani i veoma iskusni u raznim oblastima video i foto produkcije, interneta i savremenih tehnologija, tako da je Falco Nero u svakom trenutku spreman da odgovori i na najsloženije zahtjeve klijenata. Treba takođe naglasiti da su svi članovi tima, osim u produkciji komercijalnog materija, postigli zapažene rezultate i u umjetničkim dostignućima, na domaćoj i inostranoj sceni.

Dejan Stojanović

Dejan Stojanović

Izvršni direktor
Projekt manager

Po profesiji software inženjer, po vokaciji umjetnički fotograf, iskušao se u svim oblastima vizuelnih komunikacija. Nakon više samostalnih i zajedničkih foto izložbi, kao član FIAP-a i osvajač brojnih priznanja na međunarodnim foto konkursima, postupno prešao u drugi format vizuelnog izražavanja - kratke filmske forme. Osnovna oblast djelovanja: predstavljanje turističkog potencijala Crne Gore širokom internacionalnom auditorijumu.


opširnije ...

Jefto Bjelica

Jefto Bjelica

FotografUmjetnički fotograf iz Herceg Novog u kome živi, stvara, nalazi nadahnuće i radost.
Gleda očima posvećenika u lica, naličja, sunce, more i predjele. Fotografiše samo ono što mu, kroz objektiv uđe u — dušu.
Izlagao je u Beogradu, Zrenjaninu, Novom Sadu (samostalno) i u Herceg Novom.


opširnije ...

Istvan Czekus

Istvan Czekus

Fotograf


Profesionalno se 6 godina bavi fotografijom. Objavljeni su mu radovi u brojnim časopisima: Blic, Gracija, Story, Story Hungary, Hello, Origo, Ruski vjestnik i mnogi drugi.
Radove izlagao u sklopu Fashion Week-a u Novom Sadu i New Yorku.
Specijalizirao se u oblasti modne i portretne fotografije. Saradnik je modnih agencija, a naročito se istakao u fotografisanju djece - foto modela.

opširnije ...

Jovana Grubač

Jovana Grubač

Digital & content manager
Drone Operator


Osam godina iskustva u tradicionalnom i digitalnom marketingu u Srbiji i Crnoj Gori, radila je za klijente poput Imleka, Komercijalne banke, SBB-a, Apatinske pivare, Marbo, MEDapp, brojne ugostiteljske objekte. Kreira sadržaj po estetici društvenih mreža od fotografija i reklamnih tekstova, pa sve do promo videa.


Zoran Živanović

Zoran Živanović - Žika Zana

Kompozitor


Profesionalni muzičar punih 40 godina. 1981. godine osnovao muzičku grupu "ZANA", koja je i danas aktivna i izuzetno popularna širom exYU prostora. Sa 13 studijskih, jednim "live" i 3 kompilacijska albuma, grupa "ZANA" je ostavila dubok trag u exYU pop muzici, a njihov drugi album je prodat u 425.000 primjeraka, što ga postavlja na treće mjesto u istoriji exYU muzike.
Zoran Živanović je takođe i priznati kompozitor, koji u svojoj listi referenci ima veliki broj komponovanih numera za filmove i video spotove.


Milan Borović

Milan Borović

3D modeler


20 godina se bavi 3D modeliranjem u domenu arhitekture, dizajna proizvoda i ambalaže, character modelinga i game developmenta. Radio je 2 godine kao 3D modeler na video igri "The kings of the dark age" sa hrvatskim timom Cateia games.
opširnije ...

Ivana Petrović

Ivana Petrović

Grafički dizajner


Završila Fakultet Primenjenih Umetnosti u Beogradu, na odseku primenjena grafika, smer: oprema knjige. Dizajnom se bavi vec 10 godina uključujući grafički dizajn, tipografiju i kompjutersku grafiku. U poslednje vreme sve više napreduje u Web dizajnu i Social Media dizajnu.
opširnije ...

Dragan Gačević

Dragan Gačević

Podvodno snimanje


Profesionalni ronilac punih 40 godina. Osnovao ronilački klub "Marina" 1993. godine, a nekoliko godina kasnije i istoimeni ronilački centar u hercegnovskoj luci.
Stekao zvanja Instruktor-trener po SSI asocijaciji i "Advanced EANx Instructor IANTD". Intenzivno se bavi istraživanjem crnogorskog podmorja i podvodnim snimanjem.
opširnije ...

Andrija Stojanović

Andrija Stojanović

Web dizajner
Kamerman


Mladi i perspektivni web dizajner, doskora asistent kamermana, a od nedavno samostalani snimatelj. Odlikuje ga kreativnost, posvjećenost i izuzetno poznavanje savremenih tenhologija.opširnije ...