Portfolio

Šta je Falco Nero?

Nastao udruživanjem nekoliko uspješnih pojedinaca, stručnjaka iz različitih oblasti: video produkcije, marketinga, web i grafičkog dizajna, internet tehnologija, fotografije i postprodukcije, Falco Nero je izrastao u instituciju koja je spremna odgovoriti svakom zahtjevu za savremenom, kvalitetnom i efektnom propagandnom kampanjom.

Zašto odabrati Falco Nero?

Ukoliko ste u svom poslovanju došli u fazu kada imate kvalitetniju ponudu od poslovnih rezultata - zapitajte se da li ste se dovoljno i pravilno predstavili u javnosti. Ako ste nezadovoljni rezultatima - najčešći problem je upravo u promociji usluga. A to je pravi trenutak da nam se obratite. Klijenti koji drže do profesionalnosti, estetskih kriterijuma i tradicionalnih vrijednosti prepoznali su nas kao partnera za ozbiljnu i dugoročnu saradnju. Mi smo im uzvratili sviježim idejama, kvalitetom, profesionalnošću i pristupačnim cijenama.

Šta smo do sada radili?

Teško nam je izdvojiti karaktereistične radove po oblastima, iz jednostavnog razloga - arhiva je prebogata, a dijapazon klijenata i usluga ogroman. Zato smo odlučili da se predstavimo svim uslugama iz naše ponude, a portfolio je dodatno klasifikovan i prema djelatnosti klijenta. Sigurni smo da ćete u našoj arhivi pronaći radove koji su po tematici, stilu i tipu bliski vašim potrebama, i mogu vam poslužiti kao uzorak.

Nedavni projekti

Kategorija:
AR scouting - Casting 2108 Video Production
Yacht Illusion Aerial Filming
TO Budva Profesionalna fotografija
Miss Earth Montenegro 2018 Video Production
Herceg Novi - promo 2017 Video Production
Vjenčanje Barižon Profesionalna fotografija
Villa Kristina Web Design
Daily Tour Žlijebi Video Production
SPA & Wellness hotel ACD Profesionalna fotografija
900 god. hrama Sv.Nikolaja Video Production