Kompanijske novosti

18 Dec 2020

Prvi od Nacionalnih parkova Crne Gore je predstavljen na Virtuelnoj Turi, nastaloj u saradnji sa kompanijom Info Biro Montenegro i JP Nacionalni Parkovi Crne Gore. Virtuelna Tura obuhvata 68 panorama 360o, snimljenih iz vazduha i sa tla, i već je postavljena na nezavisnu internet pratformu, na adresi npcg360.com, na kojoj će sukcesivno u narednom periodu biti dodate i Virtuelne Ture preostala 4 nacionalna parka u Crnoj Gori. Ovom Virtuelnom Turom se može obići teritorija NP Skadarsko Jezero, naselja na teritoriji NP, prirodne ljepote i sve najvažnije kulturno-istorijske znamenitosti.

20 Sep 2020
23 Jul 2020

Upravo smo završili dva projekta izrade web prezentacija za korisnika SALVEO d.o.o. iz Beograda, koji je zvanični distributer proizvoda čuvenih farmaceutskih industrija Merz Gmbh i Tetesept Pharma GmbH za Srbiju. Prezentacije su namjenjene predstavljanju linija proizvoda Tetesept i Pantogar, i nalaze se na adresama www.tetesept.rs i www.pantogar.rs.

19 Jun 2020

Za novootvoreni turistički kompleks Swiss Village, koji se nalazi u netaknutoj prirodi Luštice, proizveli smo sav potreban promotivni materijal: fotografije iz vazduha i iz unutrašnjosti objekata, dva različita video spota, panoramu i web prezentaciju. Takođe, ovaj kompleks smo označili i predstavili na Google Maps i Google Street View, a web prezentacija, na kojoj se mogu i pogledati svi materijali koje smo kreirali već je objavljena na adresi Turistički kompleks SWISS VILLAGE.

11 Maj 2020

Obzirom na veliko interesovanje za kupovinu foto i video materijala, realizovali smo dodatni sadržaj na ovoj prezentaciji - ON-LINE shop. Nažalost, nismo u stanju da kompletnu ponudu pripremimo za prodaju, jer naša arhiva sadrži hiljade video klipova i desetine hiljada fotografija, ali smo se potrudili da u ovoj fazi pustimo u prodaju većinu najčešće traženih fotografija i video sekvenci. Naravno, u slučaju da ne pronađete ono što vam je potrebno, možete nam se obratiti direktnim upitom, podaci i kontakt forma se nalaze na strani Kontakt. Ponuđeni snimci se mogu kupiti za komercijalnu i nekomercijalnu upotrebu, a fotografije se, osim u digitalnom obliku, mogu dobiti i u obliku vrhunskih printova na platnu, koji se najčešće koriste za uređenje enterijera. Kompletan proces kupovine i preuzimanaja artikala je maksimalno pojednostavljen, tako da željene fotografije ili snimke dobijate u kratkom roku, bez dodatnih troškova.

28 Apr 2020

Na upravo završenom Internacionalnom Photo Contest-u BOKA PRINT 2020 u našoj organizaciji, proglašeni su pobjednici i odabrane najbolje fotografije na temama OPEN COLOR i OPEN MONOCHROME. Najbolji autor na osnovu postignutih rezultata je Makarov Maxim iz Rusije. Učestvovalo je 211 autora iz 49 država, sa ukupno 1660 fotografija. Katalog sa rezultatima i predstavljenim najboljim fotografijama može se preuzeti na adresi BOKA PHOTO 2020 - Report Card. Inače, ovo takmičenje je prepoznato i licencirano od strane krovnog međunarodnog udruženja umjetničkih fotografa - FIAP, kao i od američke asocijacije umjetničkih fotografa - PSA.

17 Apr 2020

Crnogorske televizije sa nacionalnom pokrivenošću - Vijesti i RTCG, kao i njihovi internet portali danas su objavili informaciju o reliziaciji projekta 'Virtuelne Ture kroz cetinjske galerije', kojeg smo realizovali sa Info Biro Montenegro i Narodnim muzejem Crne Gore. Projekat je pokrenut u okviru kampanje 'Živimo kulturu #ostanidoma', koju je Ministarstvo kulture pokrenulo sa ciljem da građanima Crne Gore, u danima socijalno izolovanog funkcionisanja, ponudi kulturne i umjetničke sadržaje onim kanalima komunikacije koji su dostupni iz kuće, poštujući mjere Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti: Vijesti, RTCG.

16 Apr 2020

Naš prvi projekat izrade virtuene prezentacije neke galerijske postavke je uspješno realizovan! U vrlo kratkom roku smo snimili i povezali preko 50 panorama 360o, snimljenih iz vazduha i iz unutrašnjosti galerija, i dodali još oko 80 fotografija i tekstova koji dodatno opisuju najvažnije eksponate. Virtuelne Ture su već postavljene na internet pratformu, na kojoj će se u narednim mjesecima postepeno popunjavati objedinjena turistička ponuda, kulturne i istorijske znamenitosti Crne Gore - MNE360. Postavke izložbi u cetinjskim galerijama možete pogledati na adresi mne360.com/istorija i kultura/muzeji i galerije/cetinje.

13 Apr 2020

Svi vodeći crnogorski portali danas su objavili poziv domaćoj i stranoj javnosti da se, u doba epidemije virusa kovid-19, sa ljepotama i turističkom ponudom Crne Gore upozna virtuelno, na našim Virtuelnim Turama Kotora, Ulcinja, Tivta i Skadarskog jezera. Već smo dobili veoma pozitivne komentare na naše proizvode, a neke od medijskih objava možete pronaći na adresama: Portal Analitika, Antena M, Cafe del Montenegro, Pobjeda.

31 Jan 2020

Virtuelna Tura Tivta je završena! Prva faza projekta realizovanog u saradnji sa kompanijom Info Biro Montenegro i Turističkom organizacijom Tivat, u obimu od 52 panorame 360o, snimljenih iz vazduha i sa tla, već je postavljena na nezavisnu pratformu, na adresi tivat360.com, a uključena je i u zvaničnu web prezentaciju Turističke organizacije Tivat - tivat.travel. Virtuelnom turom se može obići teritorija opštine Tivat, kao i sve najvažnije turističke atrakcije. Uskoro nastavljamo rad na drugoj fazi projekta, kojom ćemo obuhvatiti elitne turističke komplekse i marine - Porto Montenegro i Luštica Bay, kao i saradnju sa ugostiteljsko-turističkim kapacitetima (hoteli, restorani, vile, apartmani itd).