Kompanijske novosti

31 Okt 2019

Virtuelna Tura Kotora je završena! Prva faza projekta realizovanog u saradnji sa kompanijom Info Biro Montenegro i Turističkom organizacijom Kotor, u obimu od 123 panorame 360o, snimljenih iz vazduha, već je postavljena na nezavisnu pratformu, na adresi kotor360.com. Virtuelnom turom se može obići teritorija opštine Kotor - obala, naselja, kao i najpoznatije lokacije u zaleđu. Uskoro nastavljamo rad na drugoj fazi projekta, kojom ćemo obuhvatiti aktivni turizam i kulturno-istorijske lokacije, kao i saradnju sa turističkim objektima u Kotoru (hoteli, restorani, vile, apartmani itd).

11 Okt 2019

Na poziv Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore a u organizaciji kompanije Info Biro Montenegro, održali smo prezentaciju projekta "Jedinstvena platforma za promociju turističke ponude". Prezentacija je privukla veliku pažnju svih prisutnih predstavnika lokalnih TO iz Crne Gore, i odmah su uočeni benefiti za razvoj turizma gradova i čitave Crne Gore. Očekuje se potpisivanje ugovora sa svim LTO za realizaciju projekta.

7 Okt 2019

Otpočeli smo saradnju sa portalom za kupoprodaju nekretnina na teritoriji Crne Gore - Montenegro IMMO. Ova saradnja obuhvata kvalitetno i sveobuhvatno prezentovanje nekretnina u ponudi, i to preko snimanja video materijala, virtuelnih tura i fotografisanja sa zemlje i iz vazduha, izrade promo video spotova i obajavljivanja promo materijala na YouTube, Google Maps i Street View, kao i na portalu. Klijentima je omogućeno vrhunsko predstavljanje nekretnina u ponudi, kao i izuzetni uslovi saradnje. Detaljnije na portalu mne.immo

1 Okt 2019

Ovog vikenda je u Herceg Novom održan Festival klapske pjesme, čije smo takmičarsko veče snimili i realizovali video spotove za sve učesnike.

25 Sep 2019

Na poziv organizatora, učestvovali smo na konferenciji 'Inovacije u turizmu', održanoj u Naučno-tehnološkom parku Beograd. U panel diskusiji smo predstavili naš projekat Virtuelne Ture, kao i njene benefite za rezvoj turizma grada, regije ili čak čitave države. Prezentacija je pobudila veliko interesovanje publike, među kojima su se nalazili direktori NTO i LTO iz regiona, tako da smo ostvarili brojne kontakte i dobili pozive za saradnju. Izvještaj sa konferencije možete pronaći na: Portal 'Turistički SVET'.

20 Sep 2019

Nakon tri godine nova saradnja sa našim klijentom - hotelskom grupm Perla. Ovaj put smo realizovali promotivne video spotove za dva hotela i restoran u kompleksu Porto Novi. Za svaki od objekata smo kreirali video prezentaciju namjenjenu predstavljanje hotela, kao i kratki video spot za društvene mreže. Spotove možete pogledati na našem YouTube kanalu: Boutique Hotel Kredo.

22 Avg 2019

Povodom završetka projekta Virtuelne Ture Ulcinj održali smo prezentaciju projekta u konferencijskoj sali hotela Mediteran u Ulcinju. Gosti prezentacije, među kojima je bilo prestavnika više medijskih kuća, upoznati su sa tehnologijom, karakteristikama, načinima upotrebe i benefitima Virtuelne Ture. Pozvani su vlasnici ugostiteljsko-turističkih kapaciteta da se predstave na Virtuelnoj Turi. Projekat je pobudio veliko intersovanje, a izvješteje su objavili TV Vijesti, Dnevne Novine i Pobjeda, kao i brojni internet portali. Prilog TV Vijesti možete pogledati na: Boje Jutra - TV Vijesti.

18 Avg 2019

Ovog vikenda smo imali izuzeno zadovoljstvo da pratimo event kompanije TAPAUS iz Finske. Radi se o kompaniji koja je jedan od svjetski najpoznatijih proizvođača video igara, sa izuzetnim rezultatima na tom tržištu.
Kompanijski event je trajao nekoliko dana, a mi smo fotografisali događaje u Porto Montenegro, hotelu Regent, Key West u Dukley Garden, Yacht Club-u.

30 Jun 2019

Virtuelna Tura Ulcinja je završena! Prva faza projekta realizovanog u saradnji sa Turističkom organizacijom Ulcinj, u obimu od 100 panorama 360o, snimljenih iz vazduha, već je postavljena na našu nezavisnu pratformu, na adresi ulcinj360.com. Virtuelnom turom se mogu obići sve znamenitosti i prirodnje ljepote Ulcinja, a omogućili smo i 3D pregled pomoću VR naočara. Uskoro očekujemo rad na drugoj fazi projekta, kao i saradnju sa turističkim objektima u Ulcinju (hoteli, restorani, vile, apartmani itd).

10 Jun 2019

Iz štampe je izišla knjiga "TIVAT - SLIKOVNI LEKSIKON", koja predstavlja foto monografiju Tivta u veoma specifičnom formatu, jer su kroz izvanredne fotografije i tekstualne opise objašnjeni lokalni pojmovi, koji su izvan Boke potpuno nepoznati. Foto leksikon novskih pojmova je izuzetno prihvaćen kao potpuno inventivni način predstavljanja grada, njegove istorije, kulture, tradicije i važnih lokacija u gradu i okolini. Inače, ogromnu većinu fotografija koje su objavljene u ovom foto leksikonu potpisuje naš fotograf Jefto Bjelica, a korišćeno je i par fotografija Dejana Stojanovića.

20 Maj 2019
20 Apr 2019

Obzirom da Virtuelne Ture predstavljaju potpuno novu tehnologiju promocije turističke ponude, odlučili smo napraviti kratki informativni video u kome su predstavljene karistike i mogućnosti, način korišćenja i, posebno, benefiti i potencijal ovog proizvoda u promociji turizma u nekoj oblasti ili državi. Ovaj video možete pogledati na našem YouTube kanalu: Montenegro Country Resort.

15 Feb 2019

Poznati modni časopis "Gracija" je u svom najnovijem izdanju objavio opširan intervju sa našim direktorom prodaje i marketinga Natašom Milosavljević, inače Miss Crne Gore za 2015. godinu. Fotografije su napravljene u elitnom hotelskom kompleksu "Lazure", autor fotografija Dejan Stojanović.

5 Feb 2019

Na upravo završenom Internacionalnom Photo Contest-u BOKA PHOTO 2018 u našoj organizaciji, proglašeni su pobjednici i odabrane najbolje fotografije na svakoj od 4 zadate teme: OPEN COLOR, OPEN MONOCHROME, PEOPLE i WATER. Najbolji autor na osnovu postignutih rezultata na svim temama je Leung Cyril Kwok Keung iz Hong Konga. Učestvovala su 144 autora iz 42 države, sa ukupno 1832 fotografije. Katalog sa rezultatima i predstavljenim najboljim fotografijama može se preuzeti na adresi BOKA PHOTO 2018 - Report Card . Inače, ovo takmičenje je prepoznato i licencirano od strane krovnog međunarodnog udruženja umjetničkih fotografa - FIAP, kao i od američke asocijacije umjetničkih fotografa - PSA.

20 Jan 2019

Iz štampe je izišla knjiga "HERCEG NOVI - IMAGERY LEXICON", koja predstavlja foto monografiju Herceg Novog u veoma specifičnom formatu, jer su kroz izvanredne fotografije i tekstualne opise objašnjeni lokalni pojmovi, koji su izvan Boke potpuno nepoznati. Foto leksikon novskih pojmova je izuzetno prihvaćen kao potpuno inventivni način predstavljanja grada, njegove istorije, kulture, tradicije i važnih lokacija u gradu i okolini. Inače, ogromnu većinu fotografija koje su objavljene u ovom foto leksikonu potpisuje naš fotograf Jefto Bjelica, konsultant na projektu bila je Jovana Grubač, a korišćeno je i par fotografija Dejana Stojanovića.