Kompanijske novosti

7 Dec 2018

Holandski kantautor Margarita Spijksma poznatija kao Artmargo je za svoju novu pjesmu koja govori o Crnoj Gori naručila od Falco Nero izradu video spota koji prikazuje najljepše lokacije u Crnoj Gori. Video spot je već dostupan na YouTube i društvenim mrežama, a možete ga pogledati i na našem YouTube kanalu: Artmargo - Montenegro.

20 Nov 2018

Virtuelna Tura Boke Kotorske je u izradi, i to u fazi koja dopušta njeno prezentovanje javnosti. Od planiranih 500 panorama 360o, snimljenih iz vazduha, do sada smo snimili više od 250, izradili nezavisnu internet platformu za pregled Virtuelne Ture, i omogućili 3D pregled pomoću VR naočara. Virtuelnu Turu možete pogledati na adresi Virtuelna Tura BOKA KOTORSKA.

28 Sep 2018

Casting renomirane scouting agencije AR biće održan sredinom oktobra u Podgorici i Herceg Novom, i tim povodom smo realizovali promotivni video spot kojim se pozivaju mladi talenti.Promo spot možete pogledati na našem YouTube kanalu: Casting 2018.

24 Sep 2018

Video produkcija Falco Nero izradila je promotivni video spot kojim će se predstaviti crnogorska predstavnica na takmičenju Miss Earth, koje se ove godine održava na Filipinima. Video spot je zamišljen kao predstavljanje Crne Gore kao atraktivne turističke destinacije, ali ujedno i predstavljanje Miss Crne Gore na ovogodišnjem takmičenju Miss Earth Katarine Šećković. Promo spot možete pogledati na našem YouTube kanalu: Miss Earth Montenegro 2018.

7 Avg 2018
25 Jul 2018

Realizovali smo prvu kompletnu Virtuelnu Turu određene teritorije, sačinjenu od većeg broja panorama 360o, snimljenih iz vazduha. Virtuelna Tura detaljno prikazuje selo Ivanje i pripadajuće djelove parka prirode na planini Radan, u južnoj Srbiji. Virtuelnu Turu možete pogledati na adresi Virtuelna Tura Ivanje.

25 Maj 2018

Za renomiranog klijenta iz Srbije, fabriku cementa "CRH" iz Popovca, realizovali smo snimanje najvećeg infrastukturnog objekta u Crnoj Gori, dionice autoputa Bar-Boljare. Snimljeno je gradilište impozantnog mosta u Biočama, sa kojeg ce se pružati izvanredan pogled na kanjon Morače i Podgoricu, glavni grad Crne Gore.

16 Apr 2018
22 Mar 2018

Falco Nero je u listu usluga u ponudi uvrstio i 3D štampu. 3D štampanje je postupak brze izrade prototipova na mašini koja se naziva 3D štampač. U prvoj fazi kreiramo CAD model na računaru, a zatim se pristupa njegovoj "materijalizaciji" na 3D štampaču. Pojednostavljeno, postupak 3D štampe predstavlja dodavanje otopljene plastike u slojevima. Postupcima 3D štampe moguće je proizvesti maketu, model, prototip i malu nultu seriju. Odštampani dio je realan, opipljiv i dimenziono tačan.

19 Mar 2018
25 Feb 2018

Falco Nero je u listu usluga u ponudi uvrstio i 3D modeliranje. Naš tim je pojačan još jednim članom: Milan Borović, dobitnik brojnih medunarodnih priznanja u oblasti 3D modeliranja. Sa 20 godina iskustva u ovoj oblasti, spreman je odgovoriti i na najteže izazove, a najvažnija oblast djelovanja ce mu biti projektovanje objekata i rendering gotovog projekta na video zapis njegove buduće lokacije.

5 Jan 2018

Međunarodni Savez Fotografske Umjetnosti (Federation Internationale de l'Art Photographique - FIAP) djeluje pod pokroviteljstvom UNESCO, okuplja nacionalna udruženja fotografa i predstavlja fotografsku umjetnost u svim njenim aspektima i svim vrstama fotografskih događaja. Istaknutim umjetničkim fotografima iz čitavog svijeta, koji zadovolje vrlo stroge kriterijume, FIAP dodjeljuje međunarodna fotografska zvanja, a ovih dana je titulu ARTIST FIAP ponio i naš fotograf Dejan Stojanović, a njegovu fotografiju "No Comment" FIAP je uvrstio u TOP1000 svjetskih fotografija za 2017. godinu (collections.fiap.net).