Kompanijske novosti 2014

27 Dec 2014
14 Dec 2014
13 Okt 2014

U hotelu SPLENDID u Budvi održana redovna godišnja konferencija svjetski poznate softverske kompanije KASPERSKY, na kojoj smo preuzeli obavezu fotodokumentovanja kompletnog događaja.

1 Okt 2014

Početak rada na projektu "MONTENEGRO WILD BEAUTY", koji obuhvata snimanje oko 50 najupečatljivijih lokacija u Crnoj Gori, kao i izradu nekoliko promotivnih filmova.
Projekat se realizuje u saradnji sa Udruženjem turističkih agencija Švajcarske, a namjena promo filmova je predstavljanje turističkih potencijala Crne Gore švajcarskoj klijenteli.
Promo filmovi će biti predstavljeni i crnogorskoj publici do jeseni 2015.

24 Sep 2014

U saradnji sa produkcijskom kućom DUO DIGITAL MEDIA realizovali smo muzički spot za najnoviju pjesmu grupe AGATA. Premijera novog spota se očekuje do kraja novembra, a novi album početkom 2015. godine.
Snimanje spota je realizovano na više lokacija u Herceg Novom i okolini, a FalcoNero je snimio kadrove iz vazduha na ostrvu Lastavica (Mamula) na ulazu u Bokokotorski zaliv.

7 Sep 2014

KONGRESNI TURIZAM - foto i video: Parliamentary oversight of energy policies and energy investments. Network of Parliamentary comittees on Economy Financa and European integration of Western Balcans and Westminister foundation for democracy.

25 Jul 2014

Završeno snimanje za promotivnu kampanju kompanije YU Briv. Snimljeno gradilište u marini Porto Montenegro, upravo otvoreni hotel Regent, pogoni za separaciju, kao i proizvodni i poslovni prostori kompanije.

13 Jun 2014

Za poznatog klijenta smo realizovali čitav niz promotivnih aktivnosti, počev od web prezentacije, preko fotografisanja, snimanja video materijala iz vazduha i produkcije promo spota, pa sve do interaktivne panorame 360o.