Kompanijske novosti

24 Dec 2017

Održana je proslava obilježavanja 900 godina od osnivanja Hrama Svetog Nikolaja Mirlikijskog u Radovnićima na Luštici, a sve događaje pratila je naša ekipa, i realizovala kompletan foto i video materijal, počev od najave događaja, preko priloga za medije, pa sve do video spota i dokumentarne emisije o ovom Hramu i proslavi izuzetnog jubileja. Sav materijal možete pogledati na YouTube strani Nikola Urdešić, paroh luštički.

1 Sep 2017

Nastavak saradnje sa poznatim mađarskim lancem hotela HUNGUEST obuhvatio je izradu dva video spota i Virtuelne Ture sačinjene od nekoliko panorama 360o, snimljenih sa zemlje i iz vazduha. Muziku za spotove komponovao je član našeg tima Zoran Živanović - Žika Zana.
Hunguest hotel SUN RESORT

31 Avg 2017

Prvi ugovor o saradnji sa Turističkom Organizacijom Budva obuhvatio je petodnevno fotografisanje svih važnijih kulturnih i istorijskih lokaliteta na području opštine Budva. Osim Starog Grada, tu su i brojni manastiri i crkve, muzeji, galerije, antički lokaliteti, tvrđave. Po završetku snimanja odabrano je preko 700 fotografija sa zemlje i iz vazduha, kao i nekoliko sati video materijala, koji će biti korišćeni u novoj web prezentaciji, ali i u narednim preomotivnim kampanjama TO Budva.

8 Avg 2017

U sklopu saradnje sa Turističkom Organizacijom Herceg Novi dogovoreno je snimanje bitnih kulturnih i sportskih događaja u gradu, kao i izrada promotivnih video spotova. Obuhvaćeni su koncerti Vlada Georgijeva i Dragoljuba Đuričića, teniski turnir VET2017, juniorski vaterpolo turnir, kao i jedriličarska manifestacija Yacht Week 2017. Sve spotove možete pogledati na strani Portfolio - video produkcija - događaji.

28 Jul 2017

Otpočela saradnja sa renomiranom turskom kompanijom koja se bavi turizmom i nekretninama u Crnoj Gori. Za početak, obavili smo snimanja na dvije lokacije u vlasništvu klijenta i izradili promo spotove i fotografije iz vazduha. Takođe smo fotografisali turističke apartmane, ali i izradili kratki kompanijski promo video spot. Šira saradnja se očekuje u narednim mjesecima.
HOME IN MONTENEGRO

15 Jul 2017
25 Jun 2017

Nastavak saradnje sa internacionalnom kompanijom TENTH PLANET obuhvatio je kompletnu promociju budućeg turističkog kompleksa na Luštici, i to: izrada video spota, fotografisanje iz vazduha, te nekoliko panorama 360o snimljenih iz vazduha, sa različitih visina. Koliko su ovakve Virtuelne Ture iz vazduha značajne u promociji lokacija i objekata govori podatak da je za prvih mjesec dana pogledana preko 35.000 puta na Google Maps!
TENTH PLANET MONTENEGRO

16 Jun 2017
8 Jun 2017

Čuvena beogradska produkcijska kuća BALKAN MEDIA TEAM, koja je realizovala promo spot MONTENEGRO FEEL THE MEANING pozvala nas je na saradnju u realizaciji ovog projekta, u vidu fotografisanja iz vazduha lokacija koje su obrađene u ovom spotu. To su: Petrovac, Skadarsko jezero, Biogradska Gora, Stara Maslina u Baru i most Đurđevića Tara.
BALKAN MEDIA TEAM

12 Maj 2017

Potpisan ugovor sa renomiranim klijentom iz Španije, novim vlasnikom poslovne zgrade u Meljinama nazvane CENTAR NOVI (ranije poznata kao Zgrada Prvoborca). Objekat se renovira od temelja do krova, i uskoro će biti najreprezentativnija poslovna zgrada na crnogorskom primorju. Saradnja obuhvata fotografisanje objekta sa zemlje i iz vazduha, fotografisanje unutrašnjosti, izradu promo video spota, izradu Virtualne Ture i Web prezentacije.
CENTAR NOVI

28 Mar 2017

Nakon ispunjenih uslova kompanije Google, vezanih za objavljivanje Virtualnih Tura na Google Maps i Google Street View, dobili smo vrlo cijenjeni Google Street View Trusted sertifikat, po redu četvrti saradnik ove kompanije za teritoriju Crne Gore!
Ovaj sertifikat nam omogućava da na Google Maps i Google Street View objavljujemo i povezujemo Panorame 360 o i Virtualne Ture naših klijenata.